Maja doživela nervni slom zbog Pece: Marinkovićeva napravila haos zbog bivše zadrugarke koju je muvao

Vidno revoltirana Marinkovićeva je odlučila da sazna da li je to zaista istina, te se navodno javila Suzani Perović Blondi.

  • 6
Maja Marinković, Predrag Peca Raspopovic Foto: Kobra, Printskrin: Youtube/Aleksandra Subotic

U domaćim medijima sve je iznenadila informacija da je Maja Marinković preotela muža svojoj drugarici Aleksandri Subotić, a sada se šuška kako u njenoj i Pecinoj vezi više ne cvetaju ruže.

Nakon što se pročulo da je Peca slab na atraktivne žene i da je sa mnogima pokušao da započne aferu, domaći mediji su počeli da pišu da je ovaj kontroverzni biznismen muvao i Blondi, takođe bivšu učesnicu "Zadruge". Ova vest Maji nije ni malo prijala, te je odlučila da preuzme stvar u svoje ruke.

Naime, vidno revoltirana Marinkovićeva je odlučila da sazna da li je to zaista istina, te se navodno javila Suzani Perović Blondi. Kako je rekao izvor za "Kurir", Maja je odmah kontaktirala Blondi i tražila objašnjenje.

Blondi je, kako dalje tvrdi izvor za gorepomenuti portal pokušala da smiri starletu, te joj je objasnila da se sve to odigralo pre par godina, kao i da joj se u poslednje vreme nije javljao.

Međutim, Marinkovićeva navodno i dalje nije mogla da poveruje u medijske natpise, nastavila je sa raspravom, istakavši da biznismen tvrdi da nikad nije bio ni u kakvom odnosu sa Blondi, a onda potom je obrisala sve poruke iz zajedničkog četa, završava izvor za Kurir.

Podsetimo, Petar Raspopović pokušavao je dve godine da dopre do srca kontroverze rijaliti učesnice, ali mu nije pošlo za rukom, te sve završilo na neobaveznom flertu, prenosi pomenuti portal.

Video: Maja Marinković opasno provocira: Snimak u belom bikinuju, dok sve puca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodja

    8. avgust 2022 | 14:47

    Nije to zbog Pece,žao joj ostace bez para 😁

  • Radmilo

    8. avgust 2022 | 15:34

    Pa nisi valjda mislila da ce Peca sad samo u tebe da gleda. Coveku je u krvi da svrlja i on se nikada nece promeniti,veruj mi. Karma stize Majo.

  • Jessy

    8. avgust 2022 | 15:51

    Okreće se kolo sreće 😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA