≫ 

Voditeljka Pinka se skinula u bikini: Tanja pokazala brutalnu figuru, poseduje hotel i ovako uživa na gliseru

Voditeljka je ovoga leta često kačila i slike u kupaćem, što je do sadabio redak slučaj, a na svakoj je dobila veliki broj komplmenata na račun svog negovanog izgleda

  • 7
Tanja Rađenović Printskrin: TV Pink

Voditeljka "Dnevnika", Tanja Rađenović otvorila je hotel u Budvi zajedno sa suprugom, a njih dvoje vole da obilaze skrivene plaže i uvale u Crnoj Gori, gliserom koji poseduju, preneli su domaći mediji.

Tanja i te kako zna da se opusti kada je na odmoru, a tome svedoče i fotke koje redovno deli sa svojim pratiocima na Instagramu.

Voditeljka je ovoga leta često kačila i slike u kupaćem, što je do sadabio redak slučaj, a na svakoj je dobila veliki broj komplmenata na račun svog negovanog izgleda.

Sada je pozirala na palubi glisera u jednodelnom bikiniju koju je perfektno ocrtavao njenu figuru i još jednom oduševila sve.

Tanja Rađenović je za medije u nekoliko navrata govorila i o svom suprugu Petru kojeg je upoznala na vrlo specifičan način i sa kojim je, kako navodi "Mondo", otvorila hotel u Budvi.

- Zanimljivo je da sam se u to vreme borila da se ne otvori kafić u mojoj zgradi u tadašnjoj 'silikonskoj dolini' na Dorćolu. Sudbina je htela da kafić bude otvoren i pored moje borbe i da za to bude zaslužan moj budući muž, za koga sam se udala nakon godinu dana - ispričala je svojevremeno voditeljka koja sa njim ima dve predivne ćerke.

Video: Najzgodnija voditeljka RTS-a u tesnoj haljini pokazala atribute, a još kad je prekrstila noge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    8. avgust 2022 | 16:36

    Što se ne okanite tih gluposti. Uradi sliku u svom kupatilu pa je gledaj ceo dan. Sram vas bilo više.

  • Dend

    8. avgust 2022 | 17:15

    Jel ovo nastala "epidemija" obnaženih žena nama poznatim sa TV ? Sigurno imaju neku poruku, želju ili najzad slobodu da se prikažu u dosad skrivenim željama čim se tako eksponiraju jer nije normalno da sem partnera, ili ako imaju cilj, da je vide široka publika u pripremljenim provokativnim pozama ?

  • Peca

    8. avgust 2022 | 16:50

    A izvinite u sta da se skine na moru

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA