≫ 

Baka Prase otkrio da je Gastoz pijan slao poruke njegovoj bivšoj: "Puštaš da te onaj retard Prase dira"

Bogdan se nedavno vratio na javnu scenu i ponovo počeo da snima, te deli sadržaj sa svojom publikom na raznim društvenim platformama

  • 3
Baka Prase Gastoz Anja Bla Foto: Youtube/Baka Prase, ATA Images, Instagram/anjablaa

Najpoznatiji srpski jutjuber, Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase otkrio je da se reper Nenad Marinković Gastoz, svojevremeno, udvarao njegovoj bivšoj devojci Anji Blagojević.

- Gastoz se javljao Anji i muvao ju je redovno, tad mi još nismo bili zajedno. Ona njemu tu i tamo nešto odgovori i oduva ga, gledao sam čet... I on uzme njoj pijan, dođe pijan Gastoz i šalje joj glasovne poruke kao: 'Kad ćemo da blejimo? Kad ćemo da se vidimo' i ona ništa ne odgovara - započeo je Baka.

- Kad je počelo ono da se spekuliše kao da se Anja viđa sa mnom, šta god, Gastoz šalje Anji nešto kao: 'Je l' moguće da puštaš da te onaj retard Prase dira?' zamislite šta piše... A ovamo se čuje sa mnom i kao 'brat moj' ovo ono, kao sa mnom je dobar, a ovamo me proziva i vređa i priča Anji da sam ja... Šta god, nebitan mi je u životu. Kad smo objavili da smo zajedno Gastoz blokira mene i Anju na Instagramu - objasnio je u svom videu.

Inače, Baka Prase se nedavno vratio na javnu scenu i ponovo počeo da snima, te deli sadržaj sa svojom publikom na raznim društvenim platformama.

U poslednje vreme se oglašavao na razne teme, a sve najviše intrigira njegov odnos sa bivšom devojkom Anjom Blagojević koja ga je nedavno urnisala prozivkama na Tiktoku.

Nakon što je Baka u jednom svom videu rekao da je sa Anjom sada u korektnim odnosima, na drugom snimku naveo je da joj se svojevremeno udvarao bivši rijaliti učesnik.

Video: Anja prebolela Baku Praseta: Pratioce počastila provokativnim snimkom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Killian

    9. avgust 2022 | 01:28

    Kada udari inteligencija na inteligenciju, strašno.

  • Cv

    9. avgust 2022 | 00:33

    I to me zabole nebitni svi troje

  • Др

    9. avgust 2022 | 07:16

    Тако брате! Најзад вести о интелектуалној громади , Гастозу!! Доста сте га запостављали!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA