≫ 

Dalilu Dragojević ne prihvata porodica novog dečka: "Sramno je šta je radila u Zadruzi"

- Govorili su da ako je prevarila muža, što ne bi i dečka - rekao je izvor

  • 11
Dalila DragojeviĆ Foto: Kobra

Dugoplasirana učesnica "Zadruge" Dalila Dragojević dve nedelje je u vezi, kako je sama izjavila, sa imućnim dečkom, koji je ludo zaljubljen u nju.

Dragojevićka je istakla da ju je čak i zaprosio, ali nije spomenula da, kako se saznaje, njegova porodica je bila protiv te veze.

- Dalila je konačno našla sigurnost, kako emotivnu tako i finansijsku. Ne krije da joj prija novi dečko, a iako je on spremam da je odmah oženi, Dragojevićka želi da malo sačeka jer je tek nedavno izašla iz braka a i želi malo bolje da ga upozna. Koči je i to što je njegova porodica nije u potpunosti prihvatila - započinje izvor, pa dodaje:

- U početku porodica Dalilinog dečka nije želela ni da je upozna. Govorili su da je sramno ono što je radila u "Zadruzi", i da ako je prevarila muža, što ne bi i dečka. Ipak, sada nakon njihovog zajedničkog letovanja, malo su popustili, pa su upoznali Dalilu i odmah su joj rekli da im je preko ekrana delovala iritantnije - priznao je sagovornik.

- Dragojevićka im je rekla da se kaje zbog nekih svojih postupaka i da ne bi volela da o njoj kroje mišljenje na osnovu učestvovanja u rijalitiju, te ih je zamolila da joj pruže šansu da je upoznaju. Oni su pristali, pa ćemo videti kako će dalje teći njihov odnos - završavala izvor za Informer.

Video: Skupi šampanjac, cveće i ljubavna poruka: Šmekerski potez Dalilinog novog dečka

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA