≫ 

Kikina majka iznela šok tvrdnje: Ispričala koje je lekove koristila njena ćerka, pa pomenula i Baku Praseta

- Jedino što je Kika konzumirala je skank. Kika je 2019. dobila da dva puta dnevno uzima bromazepan od tri miligrama zbog onoga što se dešavalo te i sledeće godine između nje i Bake Praseta - rekla je Nataša

  • 2
Nataša Đukić, Kika Đukić i Baka Prase Foto: Youtube/Kika, Instagram/kikamonxx3, Telegraf

Kristina Kika Đukić, jedna od najpopularnijih jutjuberki u Srbiji, 8. decembra prošle godine iznenada je preminula, a ta vest potresla je javnost u Srbiji.

Niame, sumnja da je reč o samoubistvu otvorila je tešku i bolnu temu nasilja na internetu, koji je navođen kao jedan od mogućih uzroka smrti jutjuberke, budući da je Kika upravo bila žrtva ovog vida maltretiranja od samog početka svoje karijere. Imala je 20 godina i na stotine hiljada prijatelja i pratilaca na društvenim mrežama.

Njena majka Nataša Đukić prilikom gostovanju u jednoj emisiji otkrila je niz činjenica koje dovode ćerkino samoubistvo u pitanje.

- Ovo možda ne bih ovako transparentno objavila da sam ja bar nešto dobila od tužilaštva. Nisu mi dali nikakav zvaničan dokument, niti su mi vratili Kikin telefon. To je izazvalo veliku sumnju u meni, da sam ja povodom toga morala nešto da uradim. Sve mreže je Kika meni otvarala i sve šifre su u dnevniku, koji je nestao - rekla je Nataša, a onda se dotakla i priče da je Kika skakala dva puta sa mosta i potom otkrila:

- Zamislite da devojka nežne konstitucije samo jednom skoči sa mosta? Da li bi preživela? Kamoli da je dva puta skočila. Niko ne veruje u to da je Kika digla ruku na sebe. U videu sam lepo objasnila da je Kika posle mnogo svađa sa dečkom rekla da će skočiti sa mosta. Rekla mu je da uzme taj telefon koji stoji da ga ne bi uzeo neko drugi. Ko hoće da se ubije, taj ne nagoveštava da će to učiniti. Ona je dva i po sata čekala da on dođe. Kada je došao, nazvao je mene i otišli su u bolnicu. Kika je tog momenta rekla doktorki da nije imala nameru da se ubije, već je samo htela da njen dečko dođe i da izglade nesuglasice - navela je ona.

Nataša smatra da je njena drugarica kriva jer je dala lažnu izjavu u policiji.

- Njena drugarica je dala lažnu izjavu u policiji. Ona je izjavila kako me je zvala i saopštila da Kiki nije dobro, a da ja nisam mogla da dođem jer sam slavila rođendan. Zamislite kakav bih ja bila monstrum od majke kada ne bih bila u stanju da dođem na lice mesta gde se nalazi moja ćerka, koja u tom trenutku nije dobro. Zgranuta sam ponašanjem njene drugarice - rekla je Nataša, a onda spomenila i Kikinu masnicu, koju su primetile njene ćerke tokom prepoznavanja.

- Kika je preminula 8. decembra između 15 i 17 časova. Uviđaj je završen uveče, oko 23 sata. Obdukcija je rađena u 10 sati ujutru, a sahrana je bila 14. decembra prošle godine. Na prepoznavanje su otišle moje ćerke Ivana i Jelena. Tek uoči pola godine Jelena je došla iz Crne Gore i rekla mi da Kika nije ličila na sebe i da je ispod desnog oka bio odraz pesnice. Koji je poriv inspektora, koji je pred desetoro ljudi rekao da nema kamera za video-nadzor, ili Kikine drugarice, koja je slagala - rekla je ona Kikina majka, a onda otkrila i da li je njena ćerka bila sklona porocima.

- Jedino što je Kika konzumirala je skank. Kika je 2019. dobila da dva puta dnevno uzima bromazepan od tri miligrama zbog onoga što se dešavalo te i sledeće godine između nje i Bake Praseta. Kako su i odakle su pronašli ekstazi u njoj? Znala sam sve šta radi. I kada je prvi put spavala sa dečkom i kada je prvi put smotala. Nikakvih tajni nije bilo među nama - završila je Nataša za Kurir.

Video: Sahrana Kike Đukić: Tužna povorka krenula ka poslednjem odredištu

(Telegraf,rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pp

    9. avgust 2022 | 18:17

    Ova bi da postane poznata... Pustite to jadno dete da počiva u miru!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA