Veselje u domu Bojane i Mirka: Mali Šijan slavi prvi rođendan, Željko Ražnatović provozao brata u kolicima

Naime, snimak kako mali Željko Ražnatović u kolicima gura svog brata od tetke Zorana, posebno je oduševio sve

  • 4

Video: Željko Ražnatović gura Zorana Šijana u kolicima: Idila među braćom

Sin Bojane Rodić i Mirka Šijana, mali Zoran danas puni godinu dana, a presrećni roditelji podelili su fotografije svog prvenca i oduševili pratioce.

Naime, snimak kako mali Željko Ražnatović u kolicima gura svog brata od tetke Zorana, posebno je oduševio sve.

Bojana je prva podelila fotografije sina Zorana koji je će uskoro i da prohoda, a pomalo i priča pa je svim članovima porodice zanimljiv.

Ona se oduševila snimkom na kom se vidi kako sin njene sestre Bogdane i Veljka Ražnatovića, Željko gura Zorana u kolicima i ludo se zabavaljaju.

Osim nje, i Mirko je na društvenim mrežama čestitao sinu rođendan, a posebno je sve oduševila fotografija Bojanine sestre Nataše koja se fotografisala sa malim slavljenikom dok oboje nose slične trenerke.

Podstimo, Bojana i Mirko i dalje nisu upriličili venčanje, a uprkos tome skladno žive u kući u Surčinu na spratu koji su renovirali sa svog sina i sebe. Mirkova majka Goca redovno se hvali odnosom sa snajom Bojanom i sinom Mirkom, a oduševljena je do kad aje postala baka:

- Svi smo dobro i zdravo, unuče je kao lutka. Samo nešto blebeće. Već je počeo ponešto da priča - počela je Goca svoju priču nedavno, pa naglasila kako su priče o svađama s Bojanom velika laž.

- To da se svađamo su sve gluposti, ja ne znam ko može sa mojom Bojanom da se posvađa. Ja nju doživljavam kao svoju ćerku, tako je gledam. Uopšte je ne razdvajam od Jelene i Zorane, ali zaista je tako. Kod nas nema nikakvog ustručavanja, mi pričamo kao da sam je ja rodila. Nikad se ne svađamo, nemamo nesuglasica, jer smo mi na dva posebna sprata, svako je za sebe. Kad me pozovu ja odem, kad ih pozovem oni dođu. Kad me pozovu na ručak, odem kod njih, kad ja kuvam, ja zovem njih - rekla je Goca nedavno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA