≫ 

Fotografije Đine Džinović koje dokazuju da ipak nije odolela čarima estetske hirurgije?

S obzirom na to da je dosta prisutna u medijima, mnogi komentarišu to da je Đina operisala usta i grudi

  • 5

Naslednica Harisa i Meline, Đina Džinović veoma je popularna na društvenim mrežama, a kako je svojevremeno istakla tu sa pratiocima deli detalje svoje privatnosti, najčešče one koje se tiču njene fizičke transformacije.

Po rečima influenserke, do pre dve godine njen izgled bio je potpuno drugačiji.

No, s obzirom na to da je dosta prisutna u medijima, mnogi komentarišu to da je Đina operisala usta i grudi, mada ona to nikada nije potvrdila.

- Bila sam kao loptica, Đina od pre dve godine i ova sada su potpuno dve različite osobe. Korigovala sam ishranu i volim da lažem da vežbam, iako to vrlo retko činim, ali to su neke stvari koje delim sa pratiocima. Recimo imala sam i katastrofične probleme sa licem, mnogo sam se potrudila da bude danas ovakvo kakvo je, dohvatio me je, između ostalog, i pubertet, stoga pokušavam da devojkama objasnim da su bubuljice normalna stvar - kazala je Đina tokom gostovanja u jednoj emisiji.

Međutim, njene fotografije iz emisije u kojoj je gostovala pre više od godinu dana govore u prilog tome da je ipak posegla čarima estetske hirurgije, priše Story.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гаргамел

    9. avgust 2022 | 19:56

    Девојка позната као ћерка познатог оца а Драгутин Топић ( познати спортиста) је тренутно познат као отац Ангелине Топић !

  • Licemerka

    9. avgust 2022 | 20:02

    I pored plastike je PROSEK devojka. Od 1-5= slaba trojka😂🤷‍♀️

  • Maja

    9. avgust 2022 | 21:42

    Prelepa devojka, pre i posle napumpavanje usni. Uopšte joj hirurški zahvat nije ni trebao a ove zlobnike sto negativno komentarišu devojku i vredjaju joj oca neka prvo pogledaju svoju decu pa onda komentarišu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA