≫ 

Finalistkinja "Zvezda Granda" otkrila detalje saradnje sa Cecom: "Svi smo ostali u šoku"

S obzirom da je sa Cecom provodila mnogo vremena, anegdota i uspomena bilo je mnogo, ali se ipak izdvaja jedna stuacija koju Milutinovićeva neće nikada zaboraviti

  • 3
Zvezde Granda, finale Foto: ATA Images

Maja Milutinović, finalistkinja nedavno završene sezone takmičenja 'Zvezde Granda'', kojoj je mentorka bila Ceca Ražnatović, otkrila je detalje saradnje sa najvećom balkanskom zvezdom.

- Zaista predivna. Iskreno, nisam očekivala da je najveća balkanska zvezda toliko veliki čovek, divna osoba. Toliko je prijatno u njenom društvu, topla, srdačna, spremna da pomogne, da se aktivno bavi svakim segmentom nastupa našeg. Sa njom možete da pričate o bilo čemu, i važnim stvarima ali i onim opuštenim, da se samo ćaska uz kafu- otkrila je Maja za Grandonline.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Maja Milutinović (@majamilutinovic93)

S obzirom da je sa Cecom provodila mnogo vremena, anegdota i uspomena bilo je mnogo, ali se ipak izdvaja jedna stuacija koju Milutinovićeva neće nikada zaboraviti.

Reč je o prvom susretu sa poznatom pevačicom na prvoj probi koja je Maju ostavila šokiranom na pozitivan način.

- Pošto nam je javljeno da će i Ivana Peters raditi sa nama kao član Cecinog tima, nisam očekivala da ću videti Cecu na probi. Međutim, prva proba, mi sedimo, ona ulazi, mi u šoku kao: ''Vau''. Izljubila nas je i izgrlila sve, i već mi je bilo jasno o kakvoj divnoj ženi i energiji se radi- objasnila je finalistkinja.

Video: Ceca otkrila da je htela da uzme pesmu od Anastasije, pa otkrila koju pesmu voli mali Željko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • EmA

    10. avgust 2022 | 08:21

    Јedna je Ceca.

  • Сандра

    10. avgust 2022 | 11:05

    Била и остала краљица.

  • Dragana

    10. avgust 2022 | 08:19

    Davno sam upoznala Cecu kad je gostovala u Krusevcu.To je jedna toliko normalna,srdacna,spontana,prizemna zena.Prava dama i veliki laf.Njeno pevanje,necu ni da komentarisem.Neprikosnovena je.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA