≫ 

"Bila sam zaljubljena u Kristijana Golubovića": Aleksandra progovorila o bivšim ljubavima, pa pomenula i Cara

- Eto, priznajem, desilo se, šta da radim - rekla je ona

  • 3
Aleksandra Nikolić Printskrin: Instagram/ alex_mima

Bivša učesnica "Zadruge 5" Aleksandra Nikolić, u srećnoj je vezi sa Dejanom Dragojevićem, ali je i pre njega imala rijaliti ljubavi, o kojima je sada pričala.

Aleks je sada ispričala da je sa Markom Janjuševićem Janjušem imala aferu, priznala da je bila zaljubljena u Kristijana Golubovića, kao i da se kaje što je Filipa Cara gađala kamenom. Ona je dodala i da nijednog momka nikada nije volela kao Dejana Dragojevića.

- Ne stidim se afere s Janjušem! Bila sam slobodna devojka, dopao mi se i bili smo zajedno. To je sada prošlost - priča Nikolićeva, koja na pitanje da li je tačno da se nabacivala Kristijanu Goluboviću odgovara:

- U "Zadruzi" sam bila zaljubljena u njega. Eto, priznajem! Desilo se, šta da radim. Naravno, nikada ništa nismo imali.

Pored Janjuša i Kristijana, Aleksandrino srce osvojio je i Filip Car. Njihova ljubav je trajala kratko, a završila se tako što su se međusobno izvređali. Starleta je tokom burne svađe gađala kamenom momka iz Crikvenice pred kamerama Pinka.

- Ma on je tek daleka prošlost! Kajem se što sam Filipa gađala kamenom, nije trebalo to da uradim - rekla je ona za Informer.

Na komentare da je smuvala Dejana Dragojevića samo da bi se bolje plasirala u rijalitiju odgovara:

- Zaljubila sam se u Dekija, a zatim ga i zavolela! Smatram da sam zaslužila bolji plasman u finalu, ali šta je tu je. Pritom, ne mislim samo da je greška što je Dalila bila druga, već i mnoga druga mesta nisu pripala pravim ljudima. Ma Dalilom se i ne bavim i nisam ljubomorna na nju, jer sam ja kraljica!

Video: Aleks pomenula bivšeg dečka, Dragojević poludeo od besa: Dejan raskinuo sa njom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA