Sofija Milošević je nakon porođaja imala 65 kilograma: Manekenka otkrila kako je uspela da smrša

Atraktivnoj manekenki, koja je krajem marta ove godine sa fudbalerom Real Madrida Lukom Jovićem dobila drugog sina Teodora, ne dopada se kako njeno telo izgleda u ogledalu, iako joj mnogi zavide na njemu

  • 3
Sofija Milošević

Printskrin: Instagram/sofijamilo

Manekenka Sofija Milošević pričala je kako se za vreme trudnoće ugojila 10 kilograma i da ju je posle porođaja izluđivao višak oko stomaka, pa se odrekla brze hrane i počela da vežba u teretani i trči.

Atraktivnoj manekenki, koja je krajem marta ove godine sa fudbalerom Real Madrida Lukom Jovićem dobila drugog sina Teodora, ne dopada se kako njeno telo izgleda u ogledalu, iako joj mnogi zavide na njemu! Zbog toga je krenula na dijetu i do sada smršala sedam kilograma.

- Tokom trudnoće sa Teodorom nisam imala problem sa mučninama i zbog toga sam jela po ceo dan. Bila sam nezaustavljiva! Ugojila sam se čak 10 kilograma. Nakon porođaja sam imala 65 kilograma i izluđivao me je višak oko stomaka. Imala sam utisak da, gde god pođem, moj stomak ide ispred mene. To me je baš nerviralo - priča Sofija i dodaje da je sada okrenula drugi list.

Sofija kaže da je u nameri da steše liniju promenila ishranu.

- Izbacila sam proste šećere, koji se nalaze u slatkišima, a ugljene hidrate sam smanjila, ali ih i dalje konzumiram. Najveći uspeh je to što sam se odvikla od brze hrane, koju sam jela tokom cele trudnoće. Sada uglavnom doručkujem ovsenu kašu sa kikiriki puterom i svežim voćem ili jaja sa avokadom i hlebom. Za ručak biram ribu ili meso sa povrćem i salatom, a slično jedem i za večeru. Doduše, moram da budem iskrena, nekad se opustim pa pojedem picu ili pastu - otkriva Sofija.

Pored dijete, za topljenje kilograma ključni su i naporni treninzi.

- Volim da kombinujem razne vrste vežbi. Nekad idem u teretanu i dižem tegove, a nekad na otvorenom radim vežbe izdržljivosti, trčim, penjem se uz stepenice... Vratila sam se čak i boksu. Pored toga što taj sport sagoreva mnogo kalorija, pomaže mi da se rešim stresa i negativne energije - kaže manekenka, piše Informer.

Video: Sofija, vidimo ih, baš ih vidimo: Žena Luke Jovića bez brusa u pomalo providnom pokazala suviše

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krlja

    11. avgust 2022 | 15:06

    Opere li ova bar sudove ponekad???

  • Др

    11. avgust 2022 | 14:15

    Aко једеш , добијаш, а ако не једеш губиш на килажи и зашто филозофиање!??

  • Zamisli!!!

    11. avgust 2022 | 16:40

    Ugojila se čak 10kg!!! Iju!!! Strašno! Ja sam se u prvoj trudnoći ugojila 20kg, u drugoj 22kg i oba puta sam za nepunih godinu dana vratila svojih 52kg. I nisam se tripovala da vratim pločice na stomaku za 2-3 meseca od porođaja napornim treninzima i boksom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA