"Širimo se na inostrana tržišta": Luna i Marko otkrili novosti u biznisu, pare kaplju sa svih strana

Njihov Jutjub kanal redovno prati preko 140.000 ljudi, dok su njihovi video zapisi dosad zbirno pregledani preko 70 miliona puta

  • 21
Marko Miljković, Luna Đogani Foto: Kobra

Iako su mnogi nekadašnji učesnici rijaliti šou-programa pokušali da od Jutjuba naprave stalni izvor prihoda, jedni od retkih kojima je to zaista pošlo za rukom su Luna Đogani i Marko Miljković.

Njihov Jutjub  kanal redovno prati preko 140.000 ljudi, dok su njihovi video zapisi dosad zbirno pregledani preko 70 miliona puta.

Zato su Luna i Marko doneli odluku da izađu u susret i strancima koji žele da gledaju njihove dogodovštine, sa posebnim osvrtom na bračnu zajednicu i roditeljstvo.

Naime, Miljković je obelodanio da će od sada svaki njihov video zapis biti titlovan, pri čemu je pokazao kako to u praksi funkcioniše na engleskom i turskom jeziku.

- Napredujemo iz dana u dan. Odsad ćete moći da uživate u našem kanalu na svim jezicima. Moraju se uvesti neke novine posle dve godine postojanja - poručio je jutjuber.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stanko

    12. avgust 2022 | 10:02

    Proklet bio onaj koji je izmislio zaradu od You Tube! Sve ce postati dzabalebarosi, niko nista nece znati da uradi, popravi... Kako je krenulo, za 20 god ce nas i lijeciti preko You Tube. Tako narodu i treba kad su ovce i omogucavaju ovakvima da zaradjuju na glupostima.

  • Maja

    12. avgust 2022 | 12:08

    Širite se vi znate gde,da ne kažem.Uhvatite se nečega i radite nelebovci.Živite od ovog jadnog bolesnog naroda.

  • ggg

    12. avgust 2022 | 13:18

    Proleteri žešći.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA