Nakon što je za penthaus u Rumi pukla 150.000€, Stanija "bacila oko" na luksuznu nekretninu u Beogradu

- Ona je uvek bila jako promišljena, nije se ni na koga oslanjala, svoj novac je sama zaradila i razmišlja kako da ga uveća - otkrio je izvor

  • 9
Ami G Ami Dži šou snimanje Šimanovci Foto: ATA Images

Samo što je sredila luskuzni penthaus koji je pazarila u Rumi, starleta Stanija Dobrojević navodno pazariće još jednu luksuznu nekretninu u Beogradu.

Naime, želi i jedan u luskuznom beogradskom kompleksu, a ako joj zafali novca, ostaće malo duže u Zadruzi 6 što će rešiti sve njene probleme.

- Ona je uvek bila jako promišljena, nije se ni na koga oslanjala, svoj novac je sama zaradila i razmišlja kako da ga uveća. Ona je već dobila ponudu da neko vreme bude u novoj sezoni rijalitija i prihvatiće to pre svega zbog planova koje ima - kaže izvor blizak Staniji.

Kako ističe izvor blizak starleti, iako je poslovno vezana za Ameriku, svoj boravak će produžiti u Srbiji i ostati malo duže kako bi i ovde razvila biznis.

- Ugovorima je poslovno vezana za Ameriku, ali ako se ekonomska kriza tamo probudi, možda Stanija i produži boravak u Srbiji. Ima već neke ideje o poslu u Beogradu, ali čeka da vidi šta će se dešavati. Situacija u svetu je veoma neizvesna, a to će uticati i na njenu konačnu odluku - završava izvor za Svet, a kako prenose mediji.

Kako izgleda njen luksuzni penthaus u Rumi, pogledajte u videu u nastavku teksta:

Video: Stanija pokazala novi stan i na kraju noge: Pokazala svaki kutak doma i novotarije koje je uvela

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoro osvetnik

    12. avgust 2022 | 14:16

    Jadna nam majka,kad u ovoj državi,samo ovakve "starlete" i k..ve imaju pare i one su uzor našim ćerkama??? 🤢🤮

  • Samo pitam

    12. avgust 2022 | 15:10

    Kako sad dokazati deci da treba učiti školu, kad se ne piše ni i o jednoj obrazovanoj devojci? Starlete su glavna tema štampe.

  • Stojko

    12. avgust 2022 | 14:11

    Uci cerko skole, da zavrsis fakultet da budes svoj covek, a ne da budes ko starlete po rijalitijima koje ne znaju sta ce od para.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA