Zvezde koje ne žale novac na scenske kostime: Karleuša je za jedan nastup pukla 60.000 evra

Muzika danas više nije samo za slušanje, već je i za gledanje, zato se brojne pevačice vole na svojim nastupima da izvode razne performanse

  • 6
Jelena Karleuša, Lepa Brena, Nataša Bekvalac, Ana Nikolić Foto: ATA Images, Nikola Tomić, Miloš Cetković

Domaća muzička scena poslednjih decenija postala je prava "ludnica", u pozitivnom smislu. Muzika danas više nije samo za slušanje, već je i za gledanje, zato se brojne pevačice vole na svojim nastupima da izvode razne performanse, u kostimima koji nisu nimalo udobni, a ni nimalo jeftini.

Prva zvezda koja je na našim prostorima još pre nekoliko decenija počela da od svojih nastupa pravi spektakl, jeste jugoslovenska zvezda Lepa Brena.

Cene ovih kostima nisu nimalo male. U zavisnosti od toga da li računamo ceo izgled - šminku, nokte, kosu, nakit i sam kostim, sume koje izdvajaju kreću su od najmanje 4.000 pa do čak 15.000 evra.

Zvezda koja sada svakako prednjači u svemu i dokazuje da umetnost nema granice, svakako je Jelena Karleuša.

I sama je u par navrata slikala i pokazivala modrice i posektine koje je zadobila od kostima koje je nosila na svojim nastupima.

Imali smo prilike da je viđamo u raznim trikoima, na cipelama sa vrtoglavo visokim potpeticama, prividno golu, ali i u ogromnim haljinama.

Jelena nekada ostvari saradnju sa raznim dizajnerima, a neretko i kupuje stvari. Tako je za koncert za doček 2022. godine ispred Skupštine u Beogradu sve ono što je nosila koštalo oko 60.000 evra.

I mlada muzička zvezda Sara Jo poslednjih godina polako krči svoj put "ka zvezdama", te gotovo na svakom svom nastupu dokazuje raznim kostimima .

Bilo da su spotovi ili javni nastupi, Sara Jo u poslednje vreme izgledom i te kako privlači pažnju. Kožni kostimi, lanci, trikoi, visoke potpetice - u svemu tome smo gledali Saru poslednjih meseci.

Milica Pavlović jedna je od trenutno najpopularnijih mlađih izvođača, a osim dobrih pesama, znatnu količinu novca ulaže i u scenski nastup i kostime koji gotovo svaki put publiku ostave bez teksta.

Nataši Bekvalac oko kreacija pomaže sestra Kristina

Sreću koju ima Nataša Bekvalac nema nijedna pevačica na estradi. Već nekoliko godina unazad, ona ne mora da razmišlja o kostimima koje će nositi na sceni niti kako će izgledati jer o tome vodi računa njena sestra Kristina, koja je modni dizajner. Gde god da nastupa, Nataša oduševi svojom pojavom, bilo da je triko, kombinezon, dugi rep ili kosa podignuta u visinu.

Iako slabo nastupa, zvezda pop scene Ana Nikolić i te kako zna da oduševi publiku svojim odevnim kombinacijama za nastup u koje je, kako je i sama govorila, uložila čitavo bogatsvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kiza

    12. avgust 2022 | 21:01

    Ne razumem...dodje joj 60 ljudi a plati 60 000 e,nista mi nije jasno

  • Realan

    12. avgust 2022 | 22:04

    I ona će da priča u zvezdama granda kako se ko obukao nije ni čudo sto te Duško ostavio

  • Dixi

    12. avgust 2022 | 21:56

    Blago nama sto imamo ovakve "ZVEZDE" Intelektualke.Uzor omladini JK Soraja ,Stanija Tamara Djuric ,Ana Korac itd...imamo mi tih zvezda o kojima se pise svaki dan prosto ponos drzave !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA