Huso Mujić: "Dalila bi volela da se pomiri sa Dejanom, njegovi roditelji je nikada nisu prihvatili"

- Kad neko nije dobrodošao pet godina, onda se radi na sve načine da se to razbrka - rekao je on

  • 7
Huso Mujić, Dalilin otac, Dejan Dragojević i Dalila Dragojević Foto: Nikola Anđić, Marko Jovanović, Youtube/Zadruga 5 uživo

Otac bivše zadrugarke Dalile Dragojević, Huso Mujić ogolio je dušu, i priznao do sada javnosti nepoznate detalje u vezi bivših zadrugara.

Naime, on ne krije da je razočaran što Dejan Dragojević nije hteo da se vidi sa njim iako je bio u Šepku, ali i da bi voleo da ipak dođe do pomirenja između bivšeg bračnog para.

- Nema razloga da me Dejan mrzi. Jedino za ono što sam rekao za Aleks, ali nisam rekao ništa što oni tamo nisu govorili. Jedino to. To je voditelj Darko kazao, a onda i upakovao i otuda ta ljutnja. A ja ništa loše nisam rekao. Kad je Aleks počela da vrišti na Dejana prokomentarisao sam "Evo, sad je ova gora nego ona", to je bilo kada su se svađali - istakao je Huso, pa priznao da li je još uvek ljut na Dalilu.

- Sve je to tako bilo, ali sad je super. Dobro je. Rešila se onog momka iz Crikvenice, neće više biti sa njim. To je bilo najvažnije. Rekla je da je on prošlost. Meni je obećala da nema šanse da ponovo bude sa njim. To je bio moj glavni uslov. Rekao sam joj opet da ne priznajem ni jednog sem Dekija. A on sad, da dođe i bude tu, a ne javi mi se!? Ne znam zašto - dodao je on, pa otkrio da li bi voleo da se Dejan i Dalila pomire.

- Ne znam, svašta je moguće. Normalno da bi voleo da se pomire. Volela bi i ona, kada je došla, oboje smo plakali. Ipak je on bio tu sa nama pet godina, a sad kad je ona došla, prazna njegova stolica, upražnjena jedna karika u lancu... Nije nam bilo zgodno, ali eto. Ako i ne bude moglo, nikom ništa, želim mu sve najbolje u životu. Ako želim njemu zlo, nek meni bude - rekao je, pa dodao da bi Dalila volela da se pomiri sa Dejanom:

- Mislim da bi, ona je pogrešila i priznala da je volela Dejana najviše. Ima tu mnogo stvari zašto se to desilo. Kad neko nije dobrodošao pet godina, onda se radi na sve načine da se to razbrka - istakao je on, pa otkrio na koga misli.

- Na njegovu porodicu, oni nisu bili zadovoljni od prvog dana. Sad su dobili tu šansu, iskoristili je uz pomoć svega što se tamo dešavalo. Kad su neki ulazili, unapred su govorili da ulaze da ih rastave - ispričao je Huso za Kurir.

Video: Prvi susret Dalile i oca Husa posle Zadruge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tanja

    13. avgust 2022 | 10:03

    Njegovi roditelji je nikada nisu prihvatili? Pa niko je nikad' nece ni prihvatiti.

  • ❓❓❓❓❓

    13. avgust 2022 | 11:30

    A koji roditelj bi je prihvatio takvu,kakva jeste?

  • Lena

    13. avgust 2022 | 13:53

    Huso pomiri se ti sa Eminom,bar te nije javno prevarila,možeš ti to svi bi voleli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA