Šijan i Bojana prave svoju kuću, ne žele više da žive s Gocom: Evo gde budući supružnici traže plac

- Bojana i Goca se odlično slažu, oni se ne sele od nje zbog loših porodičnih odnosa nego da bi sami uživali u svojoj ljubavi i deci - rekao je izvor

  • 4
Goca Božinovska, Mirko Šijan, Bojana Rodić

Foto-montaža: Marko Jovanović, ATA Images, Instagram/bojana__rodic, Pixabay

Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan i njegova verenica Bojana Rodić ne žele više da žive pod istim krovom sa Mirkovom majkom.

Njih dvoje već duže vreme biraju plac u Surčinu koji bi kupili i na njemu napravili svoje veliko porodično gnezdo.

Iako Mirko i njegova izabranica nisu javne ličnosti, medijima je veoma zanimljiv njihov način života, pa se tako nedavno pojavila informacija u medijima da je Bojana Rodić ponovo u drugom stanju, a sada stiže i vest iz dobro obaveštenog izvora bliskog budućim supružnicima da se njih dvoje navodno pripremaju da otpočnu potpuno samostalan život.

- Mirko i Bojana uživaju u svojoj ljubavi i lepo im je kod Goce, ali su planirali da se odsele i pre saznanja da čekaju drugu bebu. Njima su Rodići prvo hteli da kupe plac u Titelu, da ne razdvajaju Mirka od Veljka Ražnatovića, ali nisu uspeli da nađu prikladnu zemlju na kojoj bi njihova srednja ćerka mogla da sagradi kuću i živi sa svojom porodicom.

- Još dok je bila trudna sa Zoranom, Bojana se preselila u Surčin, u kuću Šijanovih. Goca im je pomogla i adaptirali su ceo sprat prema svojim potrebama i potrebama deteta. Oni gore imaju bukvalno ceo stan za sebe, ali ipak žele više privatnosti - ispričao je za "Kurir" dobro obavešten izvor i objasnio zbog čega je Mirku i Bojani bitno da se osamostale.

- Bojana i Goca se odlično slažu, oni se ne sele od nje zbog loših porodičnih odnosa nego da bi sami uživali u svojoj ljubavi i deci. Goca baš voli snajku, stalno je hvali, na sva usta. Vidim da Bojani ništa nije teško, vredna je i radna u kući, što je Goci jedna od najvažnijih stvari - kazao je on, a onda otkrio zbog čega budući bračni par ipak nije kupio imanje koje su gledali:

- Dugo su gledali oglase i placeve i onda se pojavio jedan u blizini doma u kojem je odrastao Mirko, i on je odmah odlučio da ga kupe da bi mogli da budu blizu Goce, koja pomaže oko Zorana, a sigurno će im priskočiti i za drugo dete. Međutim, cena je bila paprena. Neki placevi u tom delu grada koštaju i preko 200.000 evra, a baš taj koji je Mirku zapao za oko bio je papreno skup. Njima se mnogo svidelo to imanje, ali vlasnik nije želeo da pregovara o ceni i da je spušta, pa su oni odustali od kupovine i nastavili potragu.

- Ne želim da komentarišem nikakve naslove i informacije, kontaktirajte s njima - poručila je Goca Božinovska kratko.

Video: Željko Ražnatović gura Zorana Šijana u kolicima: Idila među braćom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Xxx

    13. avgust 2022 | 11:13

    Okle pare? Nemaju dana staža, radnu knjižicu ...

  • Slavica

    13. avgust 2022 | 11:29

    E bas mi je milo i drago....sad mogu da odahnem,kad sam saznala ovo..

  • Sibin

    13. avgust 2022 | 17:28

    Ovo samo kod nas moze, ne rade a kupuju plac i prave kucu, ludilo mozga!!!!! Banana drzava!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA