Salveta jedva sastavljala kraj sa krajem, sama podiže ćerku, a sada je dobila posao iz snova

- U stvari, to je naš život i ukoliko glumac ne snima, nema ništa gore od toga - rekla je Ljiljana

  • 4
Ljiljana Jakšić Pritnscreen/Youtube/Prakticna zena

Glumica Ljiljana Jakšić koja godinama oduševljava publiku svojim nastupima u Skadarliji, kaže da je srećna jer je prvi put u svojoj karijeri dobila priliku da igra veliku i značajnu ulogu u domaćoj telenoveli “Od jutra do sutra” koja počinje da se emituje od jeseni na Prvoj.

U telenoveli koja je rađena po argentinskoj sapunici “Los exitosos Pells”, spremačicu Stevku tumači Ljiljana Jakšić.

- U seriji igram spremačicu Stevku oko koje se svašta dešava. Ona je od onih osoba koje sve znaju, čuju i vide i na sve imaju svoj komentar. Jednostavno, mešaju se u svaku situaciju. Stevka zaista zaviruje svuda - u svaku fioku, u svaki džep, smešta ali i namešta. Dobila sam šansu koja se ne propušta. Lepo je što sam deo ekipe i deo ovakvog velikog projekta - priča Ljiljana Jakšić.

Kako navodi, nije lako snimati telenovelu.

- Nije ni malo jednostavno da snimate telenovelu. Mora da se odvoji vreme za snimanje, kao i da se odvoji vreme za učenje teksta. Sve to dovede nekada čoveka do ludila, ali je zabavno i to je glumački posao. U stvari, to je naš život i ukoliko glumac ne snima, nema ništa gore od toga.

Podsetimo, Ljiljana je u 52. godini rodila ćerku, koju sama odgaja, a u toku pandemije korona virusa priznala je da veoma teško živi, te da nema posla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Anja

    13. avgust 2022 | 16:56

    Ima i mnogo gorih slucajeva od njenog,pa se o njima niti zna,niti pise,jer su anonimusi,a ona je ipak,poznata licnost!!!

  • Bbsr

    13. avgust 2022 | 16:29

    Koliko je takvih slucaja u Srbiji???

  • iskreno

    13. avgust 2022 | 17:23

    Pa jel jedina?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA