"Još uvek volim Marka": Viki Mitrović bi se pomirila s Osmakčićem, otkrila i najveću tajnu iz Zadruge

Bez dlake na jeziku, Viki je iznela svoje mišljenje o tome ko je najveći folirant iz rijalitija, prema njenom mišljenju

  • 1
Marko Osmakčić i Viktorija Mitrović Foto: ATA Images

Viktorija Mitrović, kad su se utisci slegli, priznaje da joj tuče, agresivno ponašanje, svađe i psovanje nikako nisu trebali.

Baka joj je zamerila sve i svašta, a deda je bio jako ljut. Ipak, to su nekako izgladili, ćerkica je pored nje i obe su presrećne zbog toga.

Na spekulacije da je s Markom Osmakčićem nastavila vezu, rekla je:

- Proveli smo jedan dan zajedno, rešili što smo imali i više nemamo nikakvu komunikaciju - rekla je Viki i nastavila:

- I dalje imam emocije prema njemu, ali sve manje. Mislim da ne postoji šansa za pomirenje, ali ne isključujem tu mogućnost. Na njega je uticao zatvoreni prostor, mislim da privatno nije baš takav kako je unutra izgledao. Dosta je smireniji, staložen je. Bukvalno, to su dve različite osobe.

Kako kaže, ne obazire se na tuđe mišljenje o tome što je abortirala dete koje je čekala s Markom Osmakčićem.

- Znaš kako, svako treba da gleda sebe. Na kraju krajeva i da sam zadržala dete niko od tih ljudi mi se ne bi ni javio. Mnogo im je lakše da pljuju nego da to sagledaju sa neke druge strane, uostalom mene ne zanima tuđe mišljenje. ga A Marku sam rekla da ću da štitim u smislu da ću odmah da pozovem advokata i da ga rešim svih obaveza koje bi imao prema detetu jer je on smatrao da ja hoću samo te njegove papire, novac. U tom kontekstu sam mislila da ga zaštitim, ali na kraju je drugačije ispalo, ja nisam mogla da čekam da to napolju rešim jer bi bilo prekasno.

- Govorila sam da zadržim dete, ali... Sve je uticalo na mene, ne samo taj čin lažiranja očeve smrti.

Bez dlake na jeziku, Viki je iznela svoje mišljenje o tome ko je najveći folirant iz rijalitija, prema njenom mišljenju.

"Anđelo, zato što je u vezu sa Sandrom Rešić ušao kako bi se oprao od odnosa sa Dalilom. Hteo je preko Sandre da izgladi stvar sa porodicom i sa nekim ljudima napolju da ga ne bi negativno komentarisali zbog Dalile. Ružno je to što je uradio - rekla je Mitrovićeva za Svet.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA