"Oca sam isterala iz kuće, Mensur i ja smo se lečili od zavisnosti": Potresna ispovest Mine Vrbaški šokirala

Starletina velika ljubav je bio Mensur Ajdarpašić, ali je njihova veza bila, prema pričanju obe strane, toksična i u Zadruzi, ali i u spoljnom svetu

  • 3
Mensur Ajdarpašić i Mina Vrbaški Foto: ATA Images

Učesnica svih sezona rijalitija "Zadruga" Mina Vrbaški ima izuzetno turbulentan život.

Starletina velika ljubav je bio Mensur Ajdarpašić, ali je njihova veza bila, prema pričanju obe strane, toksična i u Zadruzi, ali i u spoljnom svetu.

Iako su se voleli, nisu uspeli da svoju ljubav održe, a kako Mina navodi u to su bili umešani mnogi ljudi.

- Bilo je mnogo lepih trenutaka, mnogo ružnih. Ali ne bih sebi ovo ponovo dopustila. Znam koliko je on propatio, znam koliko sam ja. Koliko sam propala u fizičkom smislu, koliko je on postao psihički labilniji. Mi smo bili zavisni, pa smo se od zavisnosti lečili. On se lečio od ovog odnosa, ali i ja. Išla sam kod psihijatra, tražila sam pomoć jer je bio previše posesivan odnos, turbulentan. Njegova podrška mene ne voli, oni su mnogo uticali na naš odnos. Da nije bilo njih naša veza bi trajala - rekla je Mina.

Ona je prokomentarisala i njegovu novu vezu sa Milicom Veselinović.

- Mislim da je on u tu vezu ušao iz inata. On konstantno govori o meni. Kako sam ga ja više volela, kako sam ja ovo, kako sam ja ono. Mislim da veza Milice i Mensura nije prava. On kao čovek je dobar, ne mogu da grešim dušu. Ali sa njim treba znati. Ja sam prema njemu postala apsolutno ravnodušna - izjavila je bivša zadrugarka za "Espreso".

Minina najveća podrška su mama Ivana i brat Boris. Javnost zna da je odrasla bez oca, ali uz neizmernu ljubav majke.

Otkrila je u kakvom su trenutno odnosu, budući da Mina nikada nije komentarisala svog oca u medijima.

- Ja nisam sa njim ni u kakvom kontaktu. Kad je trebalo da se dođe do neke istine, nije moglo. Sada me ne interesuje da li je on tu. Da je on trebao da mi bude otac on bi bio uz mene od kako sam se rodila,a ne da mi se pojavljuje kad ne treba. Kada je baka preminula ja sam mu se javila i tražila da dođe, ali smo ušli u neku raspravu i ja sam ga izbacila iz kuće. Jer ne može neko da dođe u moju kuću da mi se dernja - ispričala je Mina jednom prilikom.

Video: Ma, kakvi vreli kadrovi, ovo je na ivici eksplicitnog: Bikini Mine Vrbaški nije tanga, nego vrpca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vau

    13. avgust 2022 | 23:10

    Kakva intelektulna gromada! I on i ona! Zaista zaslužuju da se piše o njima! Da deca znaju kakva NIKADA, ALI NIKADA NE TREBA DA BUDU!

  • Др

    14. avgust 2022 | 08:03

    Ево и ми смо се потресли или... отресли, нисам сигуран!!????

  • eeeeee, cime se vi bavite ???

    14. avgust 2022 | 17:56

    O boze

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA