Marija Kulić u suzama o Miljani i njenom stanju: "Ima propusta u njihovom radu, krpili su joj slezinu"

- Miljana se itekako pridržavala postoperativnog toka, što ne liči na nju - rekla je Marija

  • 13
Marija Kulić

Printskrin: TV Pink

Marija Kulić, majka Miljane Kulić, koja se trenutno nalazi na lečenju u Kličnom centru Srbije, posle komplikacija nastalih posle smanjenja želuca u Turskoj, rasplakala se uživo u emisiji.

- Lekari su mojoj Miljani spasli život - prvo je bilo što je rekla Marija, a prvo se osvrnula na Miljanu i njeno ponašanje kroz rijaliti.

- Meni je Miljana iz sezone u sezonu bila sve gora i gora. Gledala sam koliko mogu da ne bude takva. Ali moja Miljana je takva, vole je zbog toga je takva, ali neka mi je živa zdrava, neka bude kakva god hoće, samo da mi je živa i zdrava - zaplakala se Marija u Jutru sa Jovanom Jeremić.

- Idemo redom, odlučila je da smanji želudac - rekla je Jovana.

- Nisu svi ljudi za takvu vrstu intervencije. Ja sam na samom startu bila voljna da joj pomognem da ima tu dijetu. Rekla sam joj da probamo neku rigoroznu dijetu koja treba da pripomogne, pre nego što odemo na tu operaciju. Rekla je da neće da se muči, da pokušava, nego vidi ovaj, onaj je smanjio. Kad smo otišli prvi put, prehladila se bila, nije mogla da se uvede u anesteziju. Negde, ona meni kaže: "Ja dijete da držim ne mogu, non-stop sam gladna". Ona nije otišla u Tursku da je neko ubije ili da iskomplikuje sebi život.

- Naravno da ima propusta u njihovom radu, videla sam Miljaninu slezinu kad je izvađena. Ima rez, ali ima i laser, krpili su je laserom. Mi smo bili na moru, ona je u depresiju pala, ne može da obuče kupaći. Bila je gojazna jer su joj lekovi smetali, a kad je prestala sa terapijom, sve je prestalo. Ova težina je isključivo od loše hrane. Meni je bilo muka, znala sam da sa ovim načinom života, neće dugo. Nekretanje, ležanje, sedenje. Ta težina je dovela ui depresiju...Ne mogu naši lekari da kažu: "Došli ste sada da mi spašavamo život, a otišli ste u Tursku da se operišete". Hteli su Miljanu da uzmu za reklamu, nismo ništa platili. Sada čujem da radi instrumentima iz Kine - rekla je Marija.

- Da li je ta klinika poznata u Turskoj - pitala je voditeljka.

- Ne znam, ja sam dva puta bila u Istanbulu. Prezadovoljna sam higijenom i osobljem u toj klinici. Jeste propust napravljen prilikom operacije i to je tako laserom zakrpljeno, što je posle puklo. Sad sam razluđena, da ne znam ko može sada da utiče na mene. Nema smirenja! Da sam bila smirena, ja bih dete izgubila tog jutra - dodala je Marija.

- Dolazimo iz Turske, dobro se oseća. Oni nama kažu da svi pacijenti idu četvrti dan kući avionom. Oni kažu da ako se ne iskomplikuje u tih par dana i ako se pridržavaš onoga što piše u knjižici nekoj maloj, to je to! Miljana se itekako pridržavala postoperativnog toka, što ne liči na nju!

Marija je i dodala da se njena ćerka Miljana sada oseća mnogo bolje.

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Tečegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA