Sin Zlate Petrović prokockao ogroman novac: "Plakala sam danima, vraćala sam njegove dugove"

- Sve sam morala sama da obavim jer sam veoma odgovorna osoba - rekla je Zlata

  • 1

Stariji sin folkerke Zlate Petrović, kog je dobila u braku sa Hasanom Dudić imao je problem sa kockom. Ona se svim silama trudila da ga spase od tog poroka i uspela je u tome.

- Moja majka se kockala. Kod nas je bilo uobičajeno da danas imamo puno, a da sutra nemamo ni dinara. Ona je bila pevačica i ja sam talent za muziku nasledila od nje. Prvi put sam ušla u kafanu kada sam imala 17 godina jer nisam mogla više da podnosim da jedan dan imamo pune kese para, a drugi dan nemamo šta da jedemo. E kada sam osetila svoje pare, rekla sam sebi da je to moj život i više nisam prestala da pevam.

- Posle je majčin porok prešao na mog sina i on se godinama lečio od kocke. Bilo je mnogo teško. Morala sam da trčim i radim za svoju porodicu, pa za širu familiju, koja je siromašna, i njih sam obezbedila… Sve sam morala sama da obavim jer sam veoma odgovorna osoba. Plakala sam danima znajući da moj sin ide da prokocka sve što zaradim, a šta ćeš, to je život…

- Petnaest godina sam ćutala i vraćala sve njegove dugove, koji nisu bili mali, a onda sam jednog dana rekla sebi: "Dosta je". I stavila sam tačku na to. To je bio kraj. Dosta sam ja sebe krivila za sve to - ispričala je Zlata za Svet kroz kakvu je muku prošla.

Na svu sreću, Miki je pobedio porok, uspešno se bavi muzikom i u odličnim je odnosima i sa majkom i sa ocem, a podario im je i unuke.

Video: Seka i Zlata se zanele na svadbi Đanijevog sina, pa se cokile u usta: Poneo ih alkohol i atmosfera

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vracar

    14. avgust 2022 | 22:36

    Najteza bolest. Podrska svima protiv demona kocke!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA