"Tačno je da je Miljana imala nikotinsku krizu": Đedović progovorio o Kulićkinom stanju, ovo kaže za Karanovu

Đedović je sada otkrio koji novinski natpisi su bili istiniti, a prokomentarisao je i objavu svoje drugarice Saške Karan, koja je u šali napisala da je "Miksi umrla"

  • 1
Miljana i Marija Kulić, Marko Đedović Foto: Kobra, Telegraf.rs, TV Pink

Bivši zadrugar Marko Đedović u kontaktu je sa Marijom i Sinišom Kulić i zna sve detalje o tome kako je Miljana Kulić

Đedović je sada otkrio koji novinski natpisi su bili istiniti, a prokomentarisao je i objavu svoje drugarice Saške Karan, koja je u šali napisala da je "Miksi umrla".

- Mislila je da kriju od nje neke stvari, a sad pišu portali, pa je bila uznemirena. Ima dosta stvari koje su istinite. Istina jeste da je tražila devojka cigarete da puši. Nije ona jedini pacijent koji dolazi u nikotinsku krizu, tako ljudi reaguju i funkcionišu. Stvari koje nisu tačne, to gubljenje krvi, u stvari u većini, negde sve ono što je bilo prenešeno, nije bilo istina - rekao je Đedović.

Kako se u medijima pojavila vest o tome da je bivša zadrugarka Saška Karan napisala na društvenim mrežama kako Miljana nije više među živima, te se ovom prilikom Marko osvrnuo i na te navode.

- Ako se odnosilo na Miljanu i sprdnja i šala, bilo je neumesno, a sve i da nije, mora se obratiti pažnja. Sa Saškom sam u dobrim odnosima, ali nisu te stvari u redu - dodao je Marko.

Kada je reč o pruženoj podršci njenog bivšeg dečka, Lazara Čolića Zole, Đedović je imao da doda:

- Gostovao sam sa Zolom u "Narod pita", okej, to je lepo, ali teško da bi samo na Instagramu okačio podršku, posle tri godine. Ne bi me niko zaustavio. Ne mora Marija da se okrene, može biti i njene sestre - rekao je Đedović za "Premijeru".

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA