U ovom luksuzu je Dalila boravila s dečkom: Gringo je odveo u preskupi hotel u Šibeniku, tu je i jahta

Zadrugarka je na svom Jutjub kanalu objavila video "Vikend odmor - Šibenik - Zadar", gde je svojim fanovima pokazala kako je uživala sa "Gringom"

  • 10

Dalila Dragojević se ne odvaja od novog misterioznog dečka, a sada je otkrila kako je izgledao njihov odmor. 

Zadrugarka je na svom Jutjub kanalu objavila video "Vikend odmor - Šibenik - Zadar", gde je svojim fanovima pokazala kako je uživala sa "Gringom". 

- Stigli smo u Šibenik. Sad ću vam pokazati kako izgleda soba gde smo smešteni. Naravno, neću vam pokazati sa kim sam, ali sve ostalo ću vrlo rado pokazati - rekla je Dalila i pokazala najpre kupatilo, a potom i ljubavno gnezdo gde je prespavala s dečkom.

- Imamo spavaću sobu ili bračni krevet, kako želite. I sad, tu je i osoba koja mi sedi u kadru, ali je nećemo zabeležiti - nastavila je Dalila.

- E, a ovo je pogled. Pogledajte. Imate jahtice, ova crna jahta je naša (smeh). Pokazaću posle sve ostalo - nastavila je ona, pa snimila kako se sprema za večeru.

- Sad idem na večeru, i dalje imam smejanje u pozadini, ali se ja trudim da sve bude kako treba. Večeras sam u crnoj kombinaciji. Eto - pričala je Dragojevićka, dok ju je "Gringo" sve vreme zasmejavao.

Dalila se narednog dana probudila i spremila za luks bazen.

- Dobro jutro, dragi moji. Danas je sunce. Jako sam bolesna, ali je lepo probuditi se ovako. Sad se spremamo, odlazimo na predivnu plažu. Još jednom pogled. Ovaj pogled nema cenu - istakla je Dalila.

Podsetimo, bosanska starleta je hrvatsko primorje posetila sa svojim izabranikom, sa kojim je uhvaćena na luks bazenima, iako je u emisiji tvrdila da je on "lažnjak" i podmetnut kako bi se zamaskirao pravi "Gringo".

Međutim, mi smo objavili snimke iz Hrvatske na kojima se vidi Dalila sa novim dečkom, a sudeći po prisnosti i tome kako su se ljubili i igrali, sigurno je da je u pitanju njen dečko. 

Video: Dalila meša pripijena uz dečkove prepone: Paparaco vrele akcije pred ljudima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Delol

    16. avgust 2022 | 23:12

    Ma dete izaslo iz sipka sta ocekujete, Menja muskarce i trazi sponzora, cekajte dok izadje neki video dok je neko pijanu Trese, AL Da Me.Vidi Babooo Gabi mi se od ove mujicke from the Supak

  • posiden

    16. avgust 2022 | 23:01

    To joj luksu hahahaaa!🤭

  • Kiza

    17. avgust 2022 | 06:59

    Čime se budala ponosi, pametan se stidi, odakle je sišla možda mogu i da je razumem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA