Ovi poznati Srbi su vlasnici najskupljih satova: Od cena će vam se "zavrteti", jedan košta pravo bogatstvo

Stvar prestiža je imati i skupoceni nakit i satove na ruci, a mnogi od njih daju čitavo bogatstvo za ovaj detalj

  • 2
Luka Jović Dejan Stanković, Ceca Ražnatović, Jelena i Novak Đoković, Sandra Afrika Foto: Profimedia/Joaquin Corchero /Shutterstock Editorial, Nikola Tomić, ATA Images

Nije retkost da javne ličnosti vole da se hvale luksuzom u kojem uživaju, počev od putovanja na egzotične destinacije, kupovinom jahti, stanova, vila, skupocenih automobila.

Stvar prestiža je imati i skupoceni nakit i satove na ruci, a mnogi od njih daju čitavo bogatstvo za ovaj detalj.

Dok neki od njih nose skromnije modele, pojedine javne ličnosti na zglobu ruke nose barem kola, a neki u kolekciji imaju vrednost vile u najelitnijem delu Beograda.

Luka Jović 

Luka Jović ima veoma lepu kolekciju satova, između ostalog nekoliko Rolexa i jedan Patek Philippe Aqunaut modelom.

Nedavno se u javnosti pojavio sa Rolex Tiffany modelom koji košta oko 5.850 evra. Sat ima standardno kućište, a postolje je u tirkiznoj boji. Ovaj model se ne proizvodi od aprila ove godine, te ga je Luka sigurno nabavio malo ranije.

Jedan od skupljih satova koje ima je Patek Philippe Aquanatu u roze zlatu i košta 90.000 evra.

Novak Đoković 

Na Ligi Šampiona u Madridu prisustvovao je i Novak Đoković, a svi su primetili njegov sat Hublot Big Bang Meca 10 u plavoj keramici koji košta 22.700 evra. Ovime je teniser ozvaničio početak saradnje sa ovom firmom.

Ovaj keramički veliki sat ima mehanizam sa rezervom rada od čak 10 dana.

U svojoj kolekciji Novak ima nekoliko vrednih satova, između ostalog i brend Dewitt i njihov model Academia Perpetual 44mm. Napravljen je u belom zlatu i ima funckiju večnog kalendara, a košta 55.000 evra.

Jelena Đoković

Za dobar sat Jelena je spremna da izdvoji dosta novca. Jedan od onih primeraka koji je među najpopularnijim kod dama, ali teško da mnoge mogu da ga priušte jeste AP, koji ima Jelena.

Taj se izabranici Novaka Đokovića očigledno i te kako dopao, te je za specijalnu verziju istog sa dijamantskim bazelom platila 47.000 evra tvrdi specijalizovani "Sat na ruci".

Dejan Stanković

Dejan Stanković nosi A Lange & Sohne, napravljen u belom zlatu, odnosno sa 18 - karatnim zlatom, dok je brojčanik od srebra. Model je izašao 2016. godine i košta 36.300 evra.

On ima i sat brenda Audemars Piguet. Ovaj Royal Oak chrono safirno staklo i vodootpornost od 50 metara. Košta 24.000 evra.

Relja Popović 

Novi sat u kolekciji Relje Popovića je Datejust 41 sa crnim ciferom, nazubljenim bezelom od belog zlata i jubilej narukvice.

- Karakterističan oblik kućišta Oister, 18-karatna zlatna žljebova maska, sočivo Ciclops preko datuma i narukvica Jubilee od pet delova, posebno napravljena za ovaj model, sve je to doprinelo da ovaj sat postane klasik - piše na Instagram stranici "Sat na ruci".

Ovaj model košta 13.600 evra. Relja već poseduje DJ41, ali čelik-zlato verziju.

Milena Radulović 

Glumica Milena Radulović obožava svoj Cartier Ballon Bleu i veoma često ga nosi u javnosti. Ima ovalno kućište, teksturni brojčanik i pokreće ga automatski mehanizam. Košta 6.150 evra.

Ana Ivanović 

Ana Ivanović zaštitno je lice brenda Rolex. Od svih ženskih modela ona se davno odlučila za jednu Daytonu koji košta 20.000 evra.

Buba Koreli 

U spotu za pesmu "Gluh i Nijem" Buba Koreli nosi dijamantski Audemars Piguet Royal Oak Offshore koji poseduje veoma dugo. Radi se o modelu prečnika 42mm, sa arapskim brojevima na ciferu "crni vafl" koji je urađen u stilu "velika tapiserija". Ovaj sat ima bezel od dijamanata čija je ukupna težina 3,5 karata. Cena je 17.000 evra.

Saša Popović 

Direktor muzičkog takmičenja Zvezde Granda ima satove koji su vredni i po 40.000 evra. Opsednut je njima i ima najskupoceniju kolekciju na estradi. Između ostalog, Saša ima i dosta AP i Hublot modela. Pored njih, poseduje i par Rolexa. Jedan od satova s kojim se pojavljivao u javnosti je Rolex Cosmograph Daytona čija je cena 26.800 evra.

U pitanju je model u žutom zlatu sa keramičkim prstenom, prečnika 40mm sa belim ciferom. Ono što poružnjuje ovaj lep sat jeste Oysterflex gumeni kaiš, koji smatram najvećim promašajem na Daytona modelima.

Ceca Ražnatović 

Osim skupih torbi i cipela, Ceca je ljubitelj i skupih satova. Na zglobu njene ruke najčešće može da se vidi Rolex Daytona zlatno roze boje, koji košta 40.000 evra

Aco Pejović 

Aco Pejović ljubitelj je skupocenih satova i ima ih nekoliko u koleciji. Jedan od njih je Rolex Yacht-Master II u kombinaciji čelika i žutog zlata. Zbog svog prečnika od 44mm spada u najveće modele koji Roleks ima da ponudi. Njegova cena je oko 20.000€.

Radiša Trajković Đani 

Radiš Trajković Đani takođe ima kolekciju skupocenih satova, između ostalog i ne toliko često viđen Sky-Dweller. U pitanju je model napravljen u belom zlatu i ima najbolji Roleksov mehanizam.

Ovaj model karakterišu arapski časovni indikatori, umesto klasičnih indeksa koji inače idu na ovaj model. Cena ovog sata je 38.000 evra.

Sandra Afrika 

Sandra Afrika nosi Rolex Yacht Master II u žutom zlatu. U pitanju je model popularan na Balkanu, a naročito među estradnim umetnicima i njihovim menadžerima.

Sat je vizeulno dopadljiv zbog odličnog plavog rotirajućeg prstena i kontrasta koji stvara u kombinaciji sa zlatom i čistim belim ciferom. Najveća zamerka za ovaj model je što je pretežak i za mušku ruku, a kamoli za žensku. Cena mu je visoka, 41.000 evra.

Anastasija Ražnatović

Za razliku os svoje majke Cece, Anastasija ne nosi tako skupocen sat. Ipak, ni cena njenog modela nije zanemarljiva.

Po pisanju Instagram stranice "Sat na ruci", pevačica nosi Rolex Oyster Perpetual 36 sa "explorer 3-6-9" brojčanikom u plavoj boji.

Jednostavan Rolex koji ne bode oči nalazi se na njenoj ruci i košta 4.500 evra.

Video: Saru Reljić na romskom veselju za 50 sekundi okitili sa 10 satova, pa joj sve uzeli

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    19. avgust 2022 | 16:14

    Sat je pre svega instrument za merenje vremena a vi malogradjani te vase skupocene satove mozete da bacite jer garantujem da ni jedan nema tacnost mog digitalnog sata casio od 3000 din koji gresi samo 4 sekunde za godinu dana

  • Tanatos

    19. avgust 2022 | 16:04

    Ahahahahahahahaaaaaaaaaaa...........to najskuplji satovi..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA