Od borbe pred kamerama do oltara: Ovi rijaliti parovi su ljubav krunisali brakom

Iako većini to nije pošlo za rukom, ovi ljubavni parovi uspeli su, ne samo da ostanu u ljubavi, već i da izgovore sudbonosno "da"

  • 4
Luna Đogani i Marko Miljković, Bojana Barović i Nikola Rokvić, Dalila Dragojević i Dejan Dragojević

Foto: ATA Images, Nikola Tomić

U rijalitiju ljubavne veze i intrige česta su pojava, ali najteži zadatak za zvezde ovakvih šou-programa očito je da ostanu zajedno po izlasku u spoljni svet.

Iako većini to nije pošlo za rukom, ovi ljubavni parovi uspeli su, ne samo da ostanu u ljubavi, već i da stignu do oltara.

Predstavljamo vam rijaliti-učesnike koji su se zavetovali na večnu ljubav.

Bojana Barović i Nikola Rokvić

Prelepa manekenka Bojana Barović i pevač Nikola Rokvić upoznali su se tokom boravka u ekstremnim uslovima u rijalitiju Survajver.

Uzbudljiva jednomesečna avantura na Filipinima sasvim neočekivano emotivno je zbližila dvoje mladih i uspešnih ljudi, koji su se nakon toga nekoliko godina zabavljali.

Rokvić je javno zaprosio Bojanu na dočeku 2015. godine. Godine 2016. oni su rešili da se zavetuju na večnu ljubav.

Daleko od očiju javnosti i pred tek nekoliko svedoka, oni su se tada venčali pred Bogom u manastiru Mileševa. Insistirali su na privatnosti, pa je venčanje Bojane Barović i Nikole Rokvića obavljeno samo u prisustvu najbližih.

Nikola i Bojana imaju dvoje dece, sina Simeona i ćerku Leonu, a uskoro će im se pridružiti još jedan član porodice, jer je Bojana u blagoslovenom stanju.

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Seifert ex Čvrljak 

Nikola Nemešević Nemeš i Marijana Čvrljak bili u najveće rijaliti zvezde u regionu 2011. godine. Zaljubili su se u Velikom Bratu u vreme dok je Marijana još bila udata.

Njihova veza završila je na dan finala Velikog Brata. Naime, tada je Nemeš ostavio Marijanu pred milionima gledalaca i nazvao je najvećom glumicom u tom rijaliti šouu.

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš

Marijana i Nemeš, Printskrin: TV/B92

 

Marijana je odnela pobedu u Velikom Bratu i osvojila 100.000 evra. Nekoliko nedelja kasnije razvela se od supruga Ivana Čvrljaka, te opet počela vezu sa Nemešom. Godine 2016. par se venčao, ali su se rastali nakon samo osam meseci braka.

Marijana se potom udala za Karla Seiferta, sa kojim je dobila i dete, a region je potresla vest da je Marijana nestala.

Njen nestanak prijavio je suprug, a od aprila ove godine policija traga za njom, nažalost, još uvek bezuspešno.

Maja Marković i Alen Hadrović

Učesnici rijalitija "Zadruga", Maja Marković i Alen Hadrović, upoznali su se i zavoleli tokom treće sezone popularnog šou-programa.

Iako je Majina burna prošlost isplivala u javnost, Alen je ostao uz nju, a svoju vezu nastavili su i po izlasku iz Imaginarijuma.

Izgovorili su sudbonosno "da" 20. avgusta 2021. godine, a krajem godine Maja je na svet donela sina.

Luna Đogani i Marko Miljković 

Malo je onih koji ne znaju ljubavnu priču Lune i Marka, a njihov život nakon rijalitija "Zadruga" nije nimalo buran, poput onog koji su vodili u Beloj kući.

Njih dvoje su se tokom rijalitija susreli kako sa negodovanjem fanova, tako i sa neodobravanjem veze od strane Lunine majke, Anabele.

Anabela i Marko sukobili su se tokom "Zadruge 3", a Luna je iz rijalitija izašla u nikad lošijem odnosu sa majkom.

Ipak, stvari su se izgladile u spoljnom svetu, a Luna i Marko venčali su se u maju 2021., a 15. juna 2021. postali su roditelji malene Mije.

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević 

Bračni par o kojem proteklih 10 meseci govori ceo region svakako su Dalila i Dejan Dragojević.

Njihova ljubav završila neslavno u "Zadruzi 5", nakon koje su stavili tačku na svoj brak, a ljubav su započeli u rijalitiju "Parovi".

Dejan zbog Dalile godinama nije pričao sa majkom Biljanom i bratom Davidom, a nakon venčanja izgradio je sa njom život u Šepku, u Bosni i Hercegovini.

Uprkos tome što su delovali stabilno, Dalila je prevarila Dejana naočigled milionskog auditorijuma sa Filipom Carem, sa kojim ipak nije ostala u vezi.

Dejan je pronašao novu ljubav u rijalitiju, te sada van domašaja kamera uživa sa Aleksandrom Nikolić, dok se Dalila svakodnevno hvali da je u vezi sa izvesnim Gringom, koji je obasipa skupim poklonima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hana

    25. avgust 2022 | 15:26

    Luna&Marko😍😍😍

  • Bata

    25. avgust 2022 | 14:34

    Osim prvog para, sve ostalo je talog Srbije.

  • No name

    26. avgust 2022 | 09:26

    Nikola i Bojana Rokvic par za postovanje ,prelepi sa dvoje divne dece koji se ne eksponiraju po tabloidima vec zive normalan život!Nikola izvrstan pevac iz divne obitelji!Sve ostalo nije vredno pomena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA