≫ 

Relja i Nikolija u nikad viđenom izdanju: Seksi ples, provokativne scene i sočan poljubac na kraju

Bračni par iznenadio je sve prisutne

  • 3

Na muzičkom festivalu "Music Week" nastupile su mnogobrojne face sa javne scene, a među njima našao se i Relja Popović, koji je delio scenu sa svojom vanbračnom suprugom, Nikolijom Jovanović.

Naime, brančni par je svojim stajlingom oduševio pristune, ali ono što je zapravo sve naterolo da gledaju širom "otvorenih" očiju jeste njihov "vreli" ples.

Nikolija je na sebi ponela tigrasti kombinezon i tako istakla njenu izvajanu figuru, dok je Relja bio obučen u jedinstveno floroscentno-narandžasto odelo, koje mu je savršeno stajalo.

Dok je Relja pevao, i jednom trenutku je izjavio da mu je potrebna jedna žena, ali ne bilo koja već njegova, Nikolija, koja se u tom trenutku pojavila iza njega.

Par je zaplesao na sceni, a seksi pokreti doveli su do usijanja atmosferu, međutim eksplozija oduševljenja dogodila se kada se par u toku nastupa poljubio.

Poznato je da ponosni roditelji ne pokazuju često emocije u javnosti, pa je ovo mnoge prijatno iznenadilo, a nema sumnje da su mnogi pozavideli kako Relji, tako i Nikoliji.

Kako je sve to izgledalo pogledajte  videu na početku teksta, kao i u galeriji ispod.

Video: Relja Popović iznenadio priznanjem: Prvi put sam otišao na selo kad sam ušao u vezu s Nikolijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA