Verica Rakočević objavila tužne vesti: Ne može da sakrije bol zbog njenog odlaska

Verica je otkrila da je slomljena zbog smrti monahinje, mati Makarije koju je upoznala 2007. godine i s kojom je provela divna trenutke

  • 0
Revije Foto: ATA Images

Verica Rakočević podelila je tužne vesti sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram.

Naime, ona je priznala da je ostala nema od bola zbog ogromnog gubitka žene koju je beskrajno volela, cenila i poštovala.

Verica je otkrila da je slomljena zbog smrti monahinje, mati Makarije koju je upoznala 2007. godine i s kojom je provela divna trenutke:

- Ništa nam ne daje tako mirnu smrt kao svest o tome da nikada nikoga nismo povredili, već naprotiv pomogli svima. Moja divna Mati Makarija upokojila se. Nažalost, to sam tek danas saznala sa velikom tugom. Milica Obradović bila je doktor hemijskih nauka, a Teoloski fakultet završila je u Solunu. Govorila je francuski, grčki i engleski - započela je Verica objavu, pa dodala:

- Čuveni je ikonopisac i autor nekoliko knjiga.Važila je za temperamentnu i snažnu ličnost, veoma pravedna tako da je bila jako cenjena i uvažavana i od međunarodnih čelnika prisutnih na Kosovu i Metohiji. Igumanija manastira Sokolica bila je od 1991-2022. - završila je Verica objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 A post shared by Verica Rakocevic (@verica.rakocevic)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA