Isplivala nikad viđena fotografija: Toma i Silvana jeli piletinu rukama, a ovo je istina o njihovoj ljubavi

Nakon što je prikazan film "Toma" mnogi su se pitali da li je stvarno Toma bio zaljubljen u Silvanu

  • 8
Toma Zdravković, Silvana Armenulić,

Foto: Jugoton

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom su tri pokojna legendarna pevača Toma Zdravković, Silvana Armenulić i Bora Drljača.

U pitanju je bio svečani doček koji su organizovali lokalni organizatori.

Toma i Bora su u to vreme bili na početku karijere, dok je Sailvana već bila na vrhu. Pevačka družina je domaćinski dočekana o čemu svedoči zanimljiva fotografija na kojoj jedu pečeno pile. Nije bilo noža i viljuške jer je bilo slađe jesti prstima.

Nakon što je prikazan film "Toma" mnogi su se pitali da li je stvarno Toma bio zaljubljen u Silvanu.

Tomina udovica Goca Zdravković jednom prilikom je iskreno rekla da misli da je između njih postojala jedna specifična veza.

- Pričao mi je o Silvani, da je dobar drug, prijatelj sa njom. Ja mislim da je tu postojala jedna specifična veza između njega i Silvane. Poznavajući mog muža, pošto je bio zaljubljive prirode, verovatno da jeste bio zaljubljen u nju, pošto je ona u to vreme bila nedostižna za njega. Ona kada je umrla, on je stvarno bio očajan. Nije mogao da shvati da je više nema. Oni jesu imali jednu specifičnu vezu, u svakom slučaju bile su u pitanju emocije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA