Milan Popović žestoko odgovorio Severininoj mami: Mešam se jer je to u interesu mog deteta

Biznismen je reagovao na izjavu Ane Vučković

  • 8
Milan Popović, grafikon rasta, porast, napredak ekonomija, biznis Printskrin: Youtube/Regionalna TV Banat Vršac, Foto: Pixabay

Nakon reakcije Severinine majke Ane Vučković koja se obratila javnosti zbog istupa Milana Popovića u Dnevniku Nove TV u kojem je komentarisao sukob pevačice i njene sestre Marijane, Milan se u novoj izjavi osvrnuo na komentar Severinine majke.

- Dajem sebi za pravo da komentirišem navodnu izjavu Ane Vučković zato što odgovorno tvrdim da ovu izjavu nije dala Ana Vučković, već ju je napisao neko iz PR tima Severine Vučković, a najverovatnije bivša PR-ka MUP-a, ali o tom PR timu ću drugom prilikom - započeo je.

- Ana Vučković ne bi mogla ni pročitati ovu izjavu, a kamoli je sastaviti. Ana Vučković materijalno zavisi od Severine i sigurno joj u nekim stvarima daje prednost u odnosu na ostale svoje ćerke, ali sam siguran da Ana Vučković jednako voli sve svoje ćerke i da će u ovakvim situacijama zadržati neutralan stav, kao i svaka druga normalna majka.

- Interesantno je da Ana Vučković daje ovakvu izjavu posle svih uvreda koje je taj dan primila od svoje miljenice Severine, a koje premašuju sve norme normalnog majka-ćerka odnosa.

- Činjenica je da je Marijana Vučković završila u bolnici, a da je Severina Vučković pobegla s mesta prestupa.

- Istraga će naravno pokazati šta se dogodilo i ko je koga napao. Pitate me zašto se ja mešam? Mešam se zato što je to najbliže okruženje u kom odrasta naš sin.

- To otuđujuće, agresivno, nestabilno, nezdravo okruženje iz kog na sve moguće načine pokušavam da ga izvučem i zaštitim. Pozdrav Severininom PR timu, do sledeće izjave - poručio je Popović za Index.hr.

Severinin Pr tim nije imao komentar..

- Nemamo komentara, sve što smo imali da kažemo smo rekli - odgovorili su.

(Telegraf.rs)

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vcc

    2. septembar 2022 | 13:43

    Gospodine Milane to je tako kad ne vodite racuna kome pravite decu, posle kukate,uopsteno govorim za muskarce koji se vuku sa zenama lakog morala, naprave decu i onda su im svi drugi krivi

  • Marina

    2. septembar 2022 | 14:07

    On je još uvek zaljubljen u Severinu. I zato sve ovo radi. Ne može da joj oprosti što ga je ostavila. A uvek kad sam ih vidjala zajedno na nekim dogadjajima prilepljen uz nju ko takse a marka. Te je nešto mazi, pa ljubi. Njoj nije bilo prijatno. Tad sam znala da to neće potrajati. Žao mi je deteta.

  • Рус

    2. septembar 2022 | 16:04

    Hajde bre dosadan si..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA