Popović bez dlake na jeziku o Severini: Milan progovorio o porodičnoj drami kao i o borbi za starateljstvo!

Pevačicin nekadašnji izabranik smatra da samo vreme ništa neće moći da ispravi, već da je struka njihova slamka spasa

  • 4
Severina i Milan Popović Severina i Milan Popović Pritnskrin: Youtube

Pošto su u javnost isplivali detalji sukoba pevačice Severine i njene sestre Marijane, te njihovog fizičkog obračuna, štampu ponovo pune i razni napisi o njenom odnosu s bivšim izabranikom Milanom Popovićem s kojim je dobila sina Aleksandra.

Razlog tih naslova je to što je njena sestra posle drame počela da pominje razne nesuglasice nekadašnjih partnera, pa i supruga Igora Kojića.

Milan je najpre otkrio da li mu je žao što je sa Severinom bilo šta imao.

- Ja sam vernik i sve što se događa u našim životima shvatam kao jedno iskustvo, lekciju koja je u svakom slučaju korisna za naš dalji život. Tako isto i ovu vezu smatram kao jedno korisno iskustvo, kakvo god da je bilo i iz toga sam mnogo naučio i kasnije mi se u životu mnogo lepih stvari događa zahvaljujući tom iskustvu - rekao je on, a onda dodao da li smatra da vremenom može da reši razmirice sa Severinom.

- U ovom trenutku meni se čini da je to nemoguće, jednostavno nemoguće... Mislim da to nije stvar vremena već da će s vremenom situacija biti sve gora. Ne zbog mene, ne zbog onoga što ja radim, ne zbog Igora i onoga što Igor radi, već jednostavno postoje neke objektivne činjenice zbog kojih je situacija nepopravljiva ukoliko se ne umeša struka - otkrio je on, pa dodao da li je bilo nekih porodičnih nesuglasica dok je bio u braku sa pevačicom.

- Evo, imamo novi primer kada je navodno Severinina majka dala izjavu za medije. Severinina majka ne bi mogla da pročita tu izjavu, a kamoli da je sama sastavi. Isto tako je navodna ta izjava Severinine sestre Marijane pre mnogo godina, zbog koje smo se Marijana i ja kao porečkali, bila napisana od strane Severine i njenog pi-ar tima, a ne od Marijane. Moja ljutnja na Marijanu i ta navodna Marijanina kritika mene nisu bile zapravo Marijanina kritika mene već opet aktivnost tog Severininog pi-ar tima koji je na sve moguće načine pokušavao mene da ocrni kako bi pogodovao Severini - tvrdi on i dodaje da je sa Marijanom u stvari super.

- Imamo odličan, vrlo otvoren odnos. Ipak je Marijana tetka našem Aleksandru i puno je vremena provodila ranije s Aleksandrom. Severina je tražila da ostavi dete ili kod Marijane u Beogradu ili kod porodice Kojić i da ode, a pritom nije dozvoljavala meni da budem s detetom, tako da je Marijana bitan subjekat u odrastanju našeg sina i po meni je potpuno pogrešno da se kao takva osoba isključi iz detetovog života, kao što je to Severina pokušala da napravi. Marijana i Aleksandar su puno vremena provodili zajedno i u dobrim su odnosima. Ono što Severina piše da se nisu videli godina, znam da to nije istina - otkrio je on, pa prokomentarisao Severininu ulogu majke.

- Severina bezuslovno voli svoje dete i Severina definitivno tom detetu pruža tu majčinsku ljubav koja je njemu potrebna. Da li je to dovoljno za nekoga da se okarakteriše da bude kompetentan i dobar roditelj, nisam baš siguran. Postoji mnogo drugih elemenata koji su bitni da se neko okarakteriše kao dobar roditelj osim te osnovne ljubavi prema svom detetu... Ne slažem se s načinom i pristupom kako Severina pristupa roditeljstvu i čini mi se da to čini na štetu, svesno ili nesvesno, ali što god da radi, kako god da radi, sad ovo u poslednje vreme, čini to na štetu svog deteta - istakao je Milan, pa priznao da je dečak često bio pristutan agresivnim scenama.

- Na sreću bio je pošteđen, ali mi je Igor rekao da je Aleksandar često bio svedok Severininih agresivnih istupa dok su živeli zajedno u Zagrebu i da je Igor u takvim situacijama poduzimao mere kako bi zaštitio Aleksandra i poštedeo ga takvih agresivnih ponašanja od strane majke - rekao je on, pa dodao da ipak misli da će dete pripasti njemu.

- Na vrhovnom sudu se trenutno nalazi naš zahtev za revizijom odluke koja je donesena u Splitu pre dve godine i nadam se da će vrhovni sud utvrditi nepravilnosti koje su više nego očigledne da su se dogodile kod donošenja te odluke u Splitu. Sad imam još puno više detaljnih informacija kako se uticalo na donošenje te odluke u Splitu čime ću se baviti u narednom periodu. Nadam se da će prilikom ispravljanja tih nepravilnosti, kada do toga dođe, da će presuda biti izmenjena i da će se dete vratiti meni gde mislim da, s obzirom na sve okolnosti i na ponašanje majke i pripada - otkrio je on za Dnevno.hr, pa dodao da li bi promenio nešto u odnosu sa Severinom, da može da vrati vreme.

- Još uvek ne znam šta je to što sam ja pogrešno uradio i šta je to što Severina hoće i želi da postigne kako bi se mi dogovorili oko našeg zajedničkog roditeljstva nad našim detetom. Ono što je zanimljivo i što sam primetio, ne ja samo, nego i struka, je da kod Severine postoji jako izražen strah od ostavljanja, od biti ostavljena, a što između ostalog dokazuje i njena nedavna izjava da je njena najomiljenija pesma "Ostavljena". Tako da, mislim da taj njen strah od ostavljanja, kako je jedan psihijatar izjavio, to je ono što se njoj u životu i događa na kraju jer svima nama se obično dogodi ono čega se najviše bojimo i taj njen strah od biti ostavljena je nešto što je sputava da donosi razumne odluke koje bi bile u najboljem interesu našeg deteta - zaključio je on za pomenute medije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zima 2022😢

    3. septembar 2022 | 21:08

    Seve je TOP!

  • Jola

    4. septembar 2022 | 00:12

    Dobar PR tim ima ovaj Milan. Sve Severinine ljude preuzima. Maher zanata.

  • L

    5. septembar 2022 | 00:57

    Ima decu sta još hoće?ima i ženu!sta hoće?Zao mi Severinine borbe oko deteta!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA