Počela Zadruga 6: Željko Mitrović svečano otvorio najgledaniji rijaliti

Danima se spekulisalo o tome ko su novi učesnici imanja u Šimanovcima, a po mnogima, ovo će biti jedna od najboljih sezona

  • 7
Zadruga 6 ulazak

Printskrin: TV Pink

Šesta sezona najgledanijeg rijaliti šou programa "Zadruga" počela je večeras, a ljubitelji ovog formata jedva su dočekali početak šoua.

Vlasnik televizije Pink Željko Mitrović, ušao je na gondoli sa pobednikom pete sezone Dejanom Dragojevićem i rekao da je sve spremno, kao i da su neke prostorije izmenjene.

Danima se spekulisalo o tome ko su novi učesnici imanja u Šimanovcima, a po mnogima, ovo će biti jedna od najboljih sezona.

Takmičiće se kako novi, tako i neki stari učesnici, pa nema sumnje da publika može da očekuje svašta. Svi su spremni na sve da dođu do pobede i osvoje 70.000 evra.

Kad su stari rijaliti-igrači u pitanju, veteran rijaliti-programa Miroslav Miki Ðuričić bio je prvi potvrđeni učesnik "Zadruge 6", a odmah za njim i nekadašnji robijaš Kristijan Golubović.

Tu je i Lepi Mića, a njima će se pridružiti i Jovana Tomić Matora, Nikola Grujić Gruja, Ana Spasojević, Nenad Lazić Neca i njegov brat blizanac Predrag, ali i Marko Petrušević Petrući.

Kad su nova imena u pitanju, već sada se diže velika prašina oko Anite Stanojlović, koja će pred kamerama po ulasku progovoriti o teškoj životnoj priči. Svoju sreću okušaće i Ivan Nešković, Jovana Korbar, Marko Stefanović, Dijana Dulević, Marko Smiljić, Sofija Una Minić, Anđela Ilić, Ivan Dragić, Sandra Bakša, Nikola Sretenović, Super Cveta, Blažo Petrić i drugi.

Pravo iznenađenje za gledaoce biće ulazak Zvezdana Slavnića, sina proslavljenog košarkaša Zorana Moke Slavnića, a kako se spekuliše, u toku su pregovori da i sportista naknadno uđe u Imaginarijum. Zvezdan je publici najpoznatiji po brojnim nezakonitim radnjama sa one strane zakona, ali i po vezi s tragično nastradalom pevačicom Ksenijom Pajčin. Kako se već najavljivalo, biće zanimljiv njegov susret s Kristijanom Golubovićem, što publika s nestrpljenjem već sada iščekuje.

Tokom trajanja nove sezone planiraju se gosti iznenađenja, ali produkcija ružičaste televizije drži u strogoj tajnosti imena zvezda koje će se priključiti ekipi posle 9. septembra.

Dobro poznate zadrugarke Dalila Dragojević, Maja Marinković i Aleksandra Subotić biće u ekipi VIP takmičara, pa će, kao specijalni gosti, ući pred sam kraj. Kako se spekuliše, Aleksandra i Maja će pred kamerama da nastave raspravu zbog afere Peca Raspopović, a priča se da će se Marinkovićki u rijalitiju pridružiti i otac Taki Marinković.

I u šestoj sezoni gledaoci će uživati u impresivnom kompleksu "Zadruge": učesnici će biti smešteni u Beloj kući, koja će imati drugačiji enterijer, slobodno vreme provodiće u pabu, razmišljanja će deliti s Drvetom mudrosti u rajskom vrtu. Žurke i proslave će biti organizovane u noćnom klubu, kazinu, "Dubiozi" i Šiša baru, a vođa će s omiljenom osobom spavati u hotelu. Sve neophodne stvari moći će da kupe u prodavnici, nadmetaće se u raznim kreativnim zadacima i igrama u pozorištu i sportskoj sali u okviru palate Milenija.

Video: Dalila Dragojević najzad pokazala kako joj izgleda novi dečko: On je prigrlio na njenom rođendanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srećko

    9. septembar 2022 | 21:31

    Divno za ovaj napaćeni narod. Pred ovu "strašnu"zimu,neka se greju uz zadrugu,zaborave na račune,nestašice, dajte narodu zabavu.

  • Ana

    9. septembar 2022 | 21:31

    Moja baba sela ispred TV a pojacila ton do daske.Haos zivi. 🤣

  • Гаргамел

    9. septembar 2022 | 21:19

    🤮🤮🤮

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA