Ovo je sestra Ivice Dačića: Postala je majka u petoj deceniji, a pred porođaj doživela je pravi horor

Za razliku od Ivice Dačića koji se posvetio politici, Emica se posvetila umetnosti

  • 3
Emica Dačić Printskrin: RTS

Rođena sestra Ivice Dačića je glumica, Emica Dačić, a ona je postala majka u 48. godini života.

Za razliku od Ivice Dačića koji se posvetio politici, Emica se posvetila umetnosti. Tačnije, završila je čak dva fakulteta, pedagogiju i glumu, a poslednjih godina zaposlena je u jednoj kompaniji.

Naime, u martu prošle godine Emica je, u 48. godini, na svet donela ćerku Lenku. Porođaj je protekao u najboljem redu, ali je mesec dana ranije život sestre Ivice Dačića i nerođene bebe, kao i gospođe Jelisavete Dačić, bio u velikoj opasnosti, prenosi "Hello"

U neposrednom komšiluku njihovog porodičnog stana na Zvezdari buknuo je požar koji se brzo širio, ali su sestra i majka šefa srpskog parlamenta, kao i ostali stanari zgrade, na vreme evakuisani. Nemio događaj, srećom, okončan je samo sa materijalnom štetom.

Emicu Dačić gledaoci uglavnom znaju po seriji "Porodično blago", gde je igrala Zoricu, sekretaricu sudije Ljubomira Starčevića Risa, koga je glumio Branislav Lečić. Takođe, ostvarila je niz manjih uloga u serijama "Stižu dolari", "Miris kiše na Balkanu", "Jelena", a pamti je i pozorišna publika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Icko

    9. septembar 2022 | 18:52

    Teta Evica dusa od zene, zivela je kod mene u naselju drzala pizeriju, hranila nas kao decu.. Mnogo mi je drago da je postala majka, sve najbolje njoj i bebici...

  • ZVEZDA

    9. septembar 2022 | 19:08

    E što je bila opičena kad je gumila Zoricu u Porodičnom blagu, sve najbolje... sad je ohrabrila i mene... u tim godinama beba. Ja bi sa 45 htela treće a svi mi pričaju, osim muža, da je to glupa ideja. Nadam se ću ih razuveriti. Hvala Emice!!!💪

  • Goran

    10. septembar 2022 | 22:05

    Koja crna zadruga a mleka nema pelet poskupio daj ukidajte taj nemoral

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA