Marko Đedović progovorio o svedočenju protiv Bake Praseta: "Željko je tražio da mi izmene glas i zamrače lik"

- Imamo toliko materijala da možemo da napravimo još tri dokumentarca - rekao je Marko

  • 22
Željko Mitrović, Marko Đedović, Baka Prase Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Nakon emitovanja dokumentarnog filma o Baka Prasetu, mnogi su komentarisali da iza siluete sa mutiranim glasom stoji Marko Đedović, koji je sada potvrdio te sumnje javnosti.

Naime, Marko je gostovao emisiji "Novo jutro" i tom priliko otkrio da je postao član kabineta Željka Mitrovića i član menadžmenta televizije Pink.

- Zvanično sam član kabineta Željka Mitrovića i član menadžmenta televizije Pink, tome već ima neko vreme, ali sam hteo da kod tebe u jutarnjem programu otkrijem ovu ekskluzivnu informaciju, ti si pre svega moja koleginica - rekao je Marko u "Novom jutru", te je osuo paljbu po Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase.

- Kikina smrt je iz njegovih usta "sr*nje" koje se nažalost dogodilo i koje mu je samo podiglo rejting. Stalno sam u kontaktu sa Natašom, Kikinom majkom, juče smo se čuli, ona samo želi da sazna apsolutno istinu i uvek ću joj biti na raspolaganju. Nakon ovog procesa, ona će pokrenuti nevladinu organizaciju pod Kikinim imenom koja će se baviti svim ovim stvarima o kojima danas pričamo, a to je da zaštitimo našu decu, maloletna lica i žene od brutalnog vređanja - dodao je Đedović u emisiji, te se osvrnuo na njegovo izlaganje u dokumentarcu, odnosno priči o tome kako on stoji iza upoznavanja Bake Praseta i Velje Nevolje.

- Imamo toliko materijala da možemo da napravimo još tri dokumentarca. U njemu sam otvoreno, jasno i glasno pričao kako sam i na koji način sam poslao Baku Praseta na rođendan na kojem je on upoznao Velju Nevolju. Desila se sledeća stvar - Željko je lično u tom trenutku tražio da se moj lik zamagli i da se moj glas promeni, sat vremena pred emitovanje - rekao je Marko i dodao:

- Da li stvarno mislite da mene Željko ne bi mogao bolje da zamrači da sam to hteo ili da nisam mogao da pozovem nekog od kolega, dam mu tekst i da priča umesto mene? Ne, radi se u suvoj istini i ja sam govorio u svoje ime. Tada smo i upoznati sa istraživačim timom koji će se baviti ovom pričom, da vidmo da li je ta ciljna grupa koja prati Baku Praseta kako reaguju na šta - da li je njima bitno da priča Marko Đedović ili im je bitno o čemu se radi. "Poenta, srž i suština" su reči Kikine majke i da su pravosudni organi trebali njega da pozovu dve do tri godine pre emitovanja ovog dokumentarca - zaključio je Đedović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ene

    10. septembar 2022 | 20:16

    Mator covek koji preferira nemoral u Zadruzi nadje decka za maltretiranje. Pravda za Prase( sta god da je,zezanje) Mitrovic treba da odgovara nekom zbog nemorala koji siri javno poput Zadruge( kupleraj)

  • Kursumlija

    10. septembar 2022 | 19:22

    Nadji sebi decka Djedovicu 😂nemoj da ti MASNOKOSI trazi😂😂😂

  • Devojčice

    10. septembar 2022 | 19:54

    Zasto se ne bavis časnim i poštenim stvarima?Bolje je i časno prositi nego lažno svedočiti za neke bedne pare

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA