STOP SHOP se širi: Tropiko u Vršcu

STOP SHOP porodica u Vršcu se širi

  • 0
Stop Shop Vršac Foto: NMC (Novaston Marketing Consultancy)

Stižu novi brendovi, što će se proslaviti 15. septembra, uz nastup popularnog Tropiko benda, od 20h. Zabava za sve generacije je zagarantovana!

Vršački STOP SHOP će proširiti svoju ponudu brendovima: Pepko, Njujorker i N sport, ali će se pokrenuti i nove "priče". U četvrtak, 15.septembra, tokom popodnevnih sati najmlađi posetioci u magičnom uglu mogu da zamisle najlepše želje uz pomoć čarobnog duha iz lampe, da maštaju o dalekim zemljama pod krilima rajske ptice na štulama... Tu je i pinjata puna slatkiša koja čeka najjačeg dobitnika. DJ će se pobrinuti za dobru atmosferu sve do 18.45h kada nastupa bend Don Makoni. Zabavno-muzički program će voditi poznati Inspektor Blaža, a kulminacija tog dana je od 20h kada se na binu penje popularni bend Tropiko.

Stop Shop Vršac Foto: NMC (Novaston Marketing Consultancy)

Naredna tri dana, od petka do nedelje, STOP SHOP Vršac je mesto omiljenog adrenalinskog izazova – penjanja na veštačku stenu pod budnim okom profesionalnih trenera. Posetiocima će se predstaviti vredne žene iz vršačkih udruženja izložbom unikatnih proizvoda i rukotvorina. Vikend je ponovo vreme za mališane koje od 17-19h čeka veseli kutak i kreativne radionice – pravo mesto za crtanje, bojenje i druge zabavne aktivnosti. Subota je vreme za druženje sa krilatim jednorogom, kao i za dečiju predstavu "Zmajkov polazak u školu" (od 12.30h), dok je nedeljno veče rezervisano za poslednje domaće ostvarenje "Sveta Petka - Krst u pustinji" u Cineplexx bioskopu.

Takođe, proširenje STOP SHOP-a u Vršcu poklopiće se sa održavanjem posećenog festivala "Grožđebal", a STOP SHOP se uključio u ovu manifestaciju obezbeđujući poklone za učesnice izbora "Miss berbe". I ništa manje važno – mnogi "stari" brendovi, baš kao i "novi", spremili su posebne popuste i akcije, kao i nove kolekcije jesen-zima za sjajne dane šopinga.

Sve informacije o dešavanjima u STOP SHOP-ovima nađite na Facebook i Instagram profilima ritejl parka.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA