≫ 

Sandra Afrika za sedam dana smršala 4 kilograma: Pevačica otkrila kako je to uspela

- Ništa ne radim na svoju ruku, uvek se prvo konsultujem sa nutricionistom kako ne bih ugrozila svoje zdravlje - rekla je Sandra

  • 9
Sandra Afrika Foto: instagram/sandraafrika

Pevačica Sandra Afrika, kako kaže, često varira sa kilažom. U jednom trenutku je imala 59 kilograma, a onda je rešila da koriguje ishranu i sada ima 55 kg.

Pevačica objašnjava da vodi računa o svom izgledu, ali da postoje trenuci kada se počasti nezdravom hranom. Najviše voli da jede testo, od kog se i najbrže ugoji, ali se nikada time ne opterećuje psihički.

Naime, Sandra je otkrila da lako probuši kašiku kada shvati da je preterala.

- Nije mi teško da smršam. Srećom, ne volim slatkiše i gazirane sokove i navikla sam ceo život da treniram, pa mi to olakšava da održavam kilažu. Pored toga, pridržavam se ishrane moje nutricionistkinje - priča pevačica za Hit informer i objašnjava kako izgleda njena ishrana.

- Najviše mi odgovora da doručkujem voće, ovsene pahuljice ili omlet. Za ručak jedem ribu ili piletinu, imam i kasne užine, tada mogu da pijem jogurt ili kiselo mleko...  - rekla je Sandra i dodala.

Uglavnom večeram jaja bez žumanaca. Uz svaki obrok obavezno jedem salatu. Inače nisam probirljiva, pa mogu da jedem sve što mi ona odredi. Za sedam dana sam smršala četiri kilograma i želim još tri - rekla je Afrika za Blic.

Sandra je takođe rekla da ne voli da drži dijete koje su popularne na internetu.

- Ništa ne radim na svoju ruku, uvek se prvo konsultujem sa nutricionistom kako ne bih ugrozila svoje zdravlje. Često se dešava da ljudima padne imunitet kada su na nekoj dijeti i onda se razbole. A ja ne želim da budem mršava, a lošeg zdravlja.

Pored balansirane ishrane i treninga, pevačica kaže da je bitno unositi i mnogo tečnosti.

- U toku dana popijem litar vode, litar čaja i litar soka. Ne mislim na kupovne sokove, već iscedim limun, grejp ili pomorandžu u litar vode.

EVO ŠTA JEDE SANDRA AFRIKA

Doručak: Omlet ili voće

Ručak: Piletina sa salatom

Večera: Jaja bez žumanaca

Trik savet: Pijte što više tečnosti i jedite zdravu hranu koja vama odgovara.

Video: Ludnica na proslavi svadbe Đokovića: Gosti se penjali jedni drugima na leđa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA