Elektra Elit nosila minđuše u koje su svi gledali: "To su kondomi za Evroprajd"

Ne bih sebi dopustila da neko digne ruku na mene. U ratno stanje odmah - rekla je pevačica

  • 13

Nekadašnja zadrugarka Mina Vrbaški nedavno je objavila duetski pesmu sa pevačicom Elektrom Elita sada su zajedno sa Deniz Dejm izašle u izlazak kako bi proslavile milion pregleda.

One su za predstavnike medija govorile o aktuelnim dešavanjima ali i otkrile da li se vraćaju u rijaliti Zadruga.

- Večeras slavimo prvi milion na pesmi "Mama". Ovo što vidite je nova postava grupe "Hurricane". Mi smo te prave ove druge su fake (lažne prim. aut) - rekla je Elektra Elit a onda su Mina Vrbaški i Deniz Dejm otkrile da li ulaze u Zadrugu.

- Ne, ja sam završila sa tim - rekla je Mina, dok je Deniz rekla:

- Zašto ne pitate da li ulazimo u Adaktarove? Svi bruje da zvučim kao Adam Adaktar. Mislim da bi bila jako zanimljiva priča da uđem tamo da mi pravi obrve. Ja bih to volela. Da budem Adeniz Adaktar - rekla je nakon čega je Elektra dodala da je na njima sve prirodno pokazujući na silikonske grudi.

- Ovo sve na nama je majka pririoda - rekla je i objasnila kakvu poruku šalju njene minđuše.

- Ove minđuše imaju poruku. To su kondomi za Evroprajd. Subota 17.9 vidimo se i družimo se na svetskom koncetru Elektre Elit sa specijalnim gostima koje ne želim još da otkrijem. Dovoljno je da se pojavim na Prajdu i to će biti već nezapamćeno. Mogu da dođem tamo i kažem "dobro veče" i već sam pobedila. Nemam straha ni od kakvih napada, ako dođe do tuče ja ulazim u tuču. Verujte mi neće biti dobro ni za koga. Ne bih sebi dopustila da neko digne ruku na mene. U ratno stanje odmah - rekla je Elit Elektra koja bi trebalo u subotu da nastupi na Evroprajdu.

Inačče, Elektra je milion pregleda proslavila u jednom beografskom lokalu, na nastupu Maje Berović, a da je veliki džek dokaz je što je odlučila da časti prijatelje.

Transrodna pevačica rešila je da se počasti izlaskom u grad kako bi proslavila trending u nekoliko zemalja u koji je ušla, a potom i da se zagreje za nastup koji će održati u subotu na Tašmajdanu povodom Prajda.

Pevačica je, u stilu velike zvezde, u klub stigla u društvu nove drugarice Mine Vrbaški, sa sve privatnim obezbeđenjem koje je prati u stopu. Za stolom ju je čekao bivši zadrugar Nikola Đorđević, a ubrzo se pridružila i njegova rijaliti cimerka Deniz. S obzirom na to da je za njenim stolom bilo dvadesetak prijatelja i saradnika, ona nije štedela te je poručivala najskuplja pića, predjela, glavna jela, a u jednom trenutku stigla je i torta.

Prema našim saznanjima, Elektru je ovo kratko zadovoljstvo košta oko 3.000 evra, što je inače u Beogradu retkost da neko toliko novca potroši za tri sata provoda.

Međutim, poznato je da ona nije sitničar i da je uvek spremna da dobro počasti ako joj je lepo. A da je bilo lepo, pogledajte na snimcima koji su nastali sa lica mesta.

Video: Udala se naša transrodna pevačica: Elektra iza sebe ima brak sa ženom i dvoje dece

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • A

    16. septembar 2022 | 18:47

    Izvinite ali ovo je bolesno .🙈

  • 🤦🏻‍♀️

    16. septembar 2022 | 18:04

    Ovo je uznemirujuće za oči. Ne mogu da verujem da ove dve osobe misle da izgledaju dobro.

  • DARKO 100%

    16. septembar 2022 | 18:16

    Izgubljen sav smisao zenske lepote ,i privlacnosti,sodoma i gomora

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA