Poznata hrvatska starleta prijavila stanodavca (61) policiji: "Napastovao me, masturbirao je ispred mene"

- Ova osoba je napravila nešto neprimereno. Nije me fizički napastvovao, više psihički - rekla je Ava

  • 1
Ava Karabatić

Foto: Milena Đorđević

Starleta Ava Karabatić i njen otac Ivica Karabatić prošli su navodni teror stanodavca koji je seksualno uznemiravao Avu.

Naime, nakon što joj je Instagram hakovan, Ava je počela da preteruje sa sa alkoholom, a preživela je pravu dramu sa stanodavcem kojeg su, njen otac i ona, nakon navodnog seksualnog uznemiravanja prijavili policiji, ali kažu da to sve ide sporo.

- Ova osoba je napravila nešto neprimereno. Nije me fizički napastovao, više psihički. Posledice se vide na mome ocu, koji je izgubio 17 kilograma za mesec dana - rekla je Ava i objasnila šta se tačno dogodilo.

- Radio je ono… kao kad muzeš kozu, ispred mene. Ne želim biti nekulturna. Ali kako sam bila na Farmi, morali smo naučiti sve oko krava i koza i to. Uglavnom, samozadovoljavao se ispred mene. Najgore je što je on pratio celi moj rad kroz medije i hvalio me - objasnila je za Slobodnu Dalmaciju.

61-godišnjak tvrdi da su u bili u vezi.

Naime, iako im je taj isti stanodavac dao 15 dana da se isele iz stana, on se nakon tog roka nije više pojavio niti ih tražio pa su ostali u stanu i prestali su plaćati zakup. U celoj toj nesrećnoj situaciji Ava je upoznala prijatelja koji joj je pomogao.

- Meni je velika podrška u svemu tome bio moj prijatelj Jerko Andreis iz Vele Luke. Ali mi smo stvarno prijatelji, ništa više. Na njega se mogu osloniti za bilo šta, a upoznali smo se slučajno kad sam došla u Velu Luku 2020 -  otkrila je Ava.

Dok Ava tvrdi da su njih dvoje samo prijatelji, 61-godišnji Jerko uporno govori da su ipak bili u vezi. Prijateljstvo ili nešto više, Ava mu je i dalje zahvalna na pomoći.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marija

    16. septembar 2022 | 16:07

    E jadna ti nevinasce si bas pravo. Jos samo da ti neko poveruje u to

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA