Bogoljub Karić iznenadio Milanku za rođendan: Biznismen se veseli, evo kojih još povoda za slavlje ima

Bogoljub Karić ovaj dan praznuje prvenstveno zbog toga što je rođendan njegovoj suprugi Milanki Karić

  • 1

Današnji dan za porodicu Karić je jako važan, pa su ga u skladu sa time i obeležili. 

Bogoljub Karić ovaj dan praznuje prvenstveno zbog toga što je rođendan njegovoj suprugi Milanki Karić.

Pored toga, razloga ima još nekoliko.

- Godinama unazad 16. septembar je za mene poseban i značajan datum. Danas smo prisustvovali hramovoj slavi prvog srpskog patrijarha Joanikija u čiju čast je naša sestra Olivera na svom imanju, podigla crkvu 2012 u čuvenom istorijskom mestu Orašac. I na današnji dan je rođena žena neverovatne snage, bezuslovne ljubavi za sve nas, svoju porodicu, žena ogromne energije, filigrantske duše, požrtvovanosti, upornosti da ostvari svoje snove i želje... Žena posebne lepote, divnog glasa, velikog znanja i iskustva koji su joj dali priliku da teške trenutke lakše prebrodi - počeo je Bogoljub i dodao:

- Imam sreću da je takva žena, moja supruga i moja najveća ljubav u životu, moja podrška, moja inspiracija, moja Milanka. Majka naše četvoro dece, baka sedmoro unučadi i vlasnica mog srca. Hvala ti što si svojom ljubavlju,pažnjom i brigom uputila našu decu na pravi put, a uz moju podršku, mogu slobodno da se pohvalim, stvorili smo prvenstveno dobre i kvalitetne ljude od njih. Hvala ti za ljubav koju si mi pružila, što si mi uvek bila najveći i najiskreniji prijatelj. Moj verni saputnik u ostvarenju naših ciljeva i svih uspeha. Milanka ljubavi moja, želim da osmeh bude najlepši ukras tvog lica, da sreća i radost budu tvoje drugo ime, da nas naša neraskidiva veza i velika ljubav vode kroz život, zajedno sa našom porodicom. Želimo da i vi sa vašom decom i unucima,doživite sreću,da vas poštuju i vole,kako nas sve, Bog i vera uče. Srećan rodjendan - rekao je Karić.

Kako je izgledala njihova proslava, pogledajte u videu na početku teksta i u galeriji.

Video: Tri miliona evra uloženo u ovu viletinu: Ovako izgleda kuća Karića u Herceg Novom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Natasa

    16. septembar 2022 | 23:58

    Svaka cast za ovog coveka.Oduvek je s'punim postovanjem i ljubavlju govorio o svojoj supruzi.I posle toliko godina kod njih se nista nije promenilo. Srecan rodjendan Milanka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA