≫ 

Žika Jakšić prvi put o navodnoj svađi sa Sašom Popovićem: Voditelj progovorio o promeni termina

Voditelj kaže da posredi nisu nikakve nesuglasice

  • 0
Saša Popović, Žika Jakšić Foto: Nikola Tomić, ATA Images

U medijima se pojavila vest da Saša Popović i Žika Jakšić nisu u dobrin odnosima, međutim sada se voditelj povodim ovih navoda oglasio.

Naime sumnja je nastala kada se saznalo da će emisija "Nikad nije kasno" prikazivati baš u terminu kada su se svake godine unazad emitovale "Zvezde Granda".

- Mi smo u odličnim odnosima, redovno se čujemo telefonom, evo čuli smo se pre dva dana. Ne viđamo se toliko često jer su nam termini snimanja različiti, a i Sale kada završi, obično otputuje u Opatiju. Možda ljudi misle zbog toga što se ređe viđamo da nismo u dobrim odnosima, ali to uopšte nije tačno – izričit je Žika, a o zauzimanju subotnjeg termina kaže:

- Programska šema je u nadležnosti Prve televizije, šta će biti kasnije, ne znam - kazao je Žika za Objektiv.

Podsetimo, "Zvezde Granda" su se najpre prikazivale na televiziji Pink u terminu od 21h, da bi od 2014. godine "Grand" promenio emitera i to je bila Prva televizija, a kako će se situacija odvijati u narednom periodu i na kom programu će se emitovati nova sezona, ostaje da vidimo.

Video: Žika Jakšić skromno: Tridesetak godina sam se bavio muzikom, a nisam postao zvezda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA