Sličnosti i razlike sa svadbi sestara Rodić: Ovo su mnogi primetili

Nema sumnje da su obe svadbe bile za pamćenje

  • 0
Mirko Šijan i Bojana Rodić, Svadba i Veljko Ražnatović, Bogdana Rodić Foto: Nikola Tomić

Prelepa Bojana Rodić, sada Šijan, izgovorila je sudbonosno "da" izabraniku Mirku, dok se njena rođena sestra Bogdana udala pre tri godine za Veljka Ražnatovića.

Javnost je i jednu i drugu svadbu i te kako ispratila, od kupovine mlade u rodnom Titelu, pa do veselja, međutim iako je sve gala organizovano, sestrama ovi dani nisu bili "poput koreografije".

Mirko je kao i Veljko svojevremeno - otišao u Titel po svoju izabranicu. Međutim, dok su boksera pratile i sestra i majka, Šijan je putovao samo s Božinovskom.

Prijatelji Rodići su ih svakako dočekali kako dolikuje. Obe pevačice su popile po rakiju ispred kapije, a zatim bi se mladoženje latile puške. Obojica su iz prve pogodili jabuku, a roditelji Rodićevih dobro su se otvorili - prema daljim napisima "Republike", svaki zet je na poklon dobio po kuću u Titelu. Navodno, Veljko je za Bogdanu dao 20, a Mirko za Bojanu čak 50.000 evra.

Takođe, Bojana je za razliku od svoje sestre imala tri venčanice od, navodi se dalje, oko 10.000 evra. Sa druge strane, od Bogdanine dve, jedna je Cecina, pa je tako imala daleko veću emotivnu vrednost.

Ražnatovići su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav u Hramu Svetog Save, dok su Šijanovi odabrali Crkvu Svete Petke u Surčinu, za koju je mladoženja značajno vezan. Pred obe svadbe, inače, padala je velika kiša, a onda bi dan veselja osvanuo vedar i prijatan.

Zatim, Bogdana se s Veljkom i oko 500 gostiju veselila u jednom poznatom hotelu u Beogradu do ranij jutarnjih sati i brojni su se pevači bili latili mikrofona. Bojana je, s druge strane, sa suprugom i oko 300 ljudi igrala i pevala u jednom poznatom restoranu u Jakovu. Anastasija Ražnatović se u jednom trenutku bila latla mikrofona, a onda su se si sladili tortom na osam spatova.

Ono što su mnogi primetili, takođe, jeste da su za ove tri godine Rodići renovirali kuću, te je sada umesto nisko nanizanih cigli i drveta, sve zazidano, podignuto u visinu, a običnu kapiju, je zamenila grandiozna gvozdena kapija, dok je zelena fasada sada u krem nijansi i odiše luksuzom, pišu pomenuti mediji.

Video: Prvi ples bračnog para Šijan: Prskalice i dim oko Mirka i Bojane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA