Na uhapšenog menadžera Jale i Bube pucala supruga: Saznala za aferu s Anđelom Vešticom, pa krenula u obračun

Saradnik popularnog dvojca javnosti je postao poznat još 2017. godine, kada je na njega i njegovu tadašnju devojku Anđelu Mitkovski, poznatiju kao Anđelu Vešticu, pucala  njegova zakonita supruga Emina Arnautović zvana Minka

  • 0

Admir Arnautović Šmrk, menadžer Bube Korelija i Jale Brata uhapšen je tokom prethodne noći. Akciju su po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine sproveli službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo. 

Saradnik popularnog dvojca javnosti je postao poznat još 2017. godine, kada je na njega i njegovu tadašnju devojku Anđelu Mitkovski, poznatiju kao Anđelu Vešticu, pucala  njegova zakonita supruga Emina Arnautović zvana Minka. 

Srpska starleta se tog dana oglasila na Fejsbuku i nešto posle 13 časova tagovala da se nalazi u jednom frizerskom salonu u Sarajevu.

Tako je Emina, pretpostavljajući da je Admir sa njom, saznala gde se nalaze i samo 22 minuta kasnije parkirala se pred salonom. U autu su bila i njena trojica maloletnih sinova. Izvadila je pištolj i počela da puca. 

Anđela Veštica, Admir Arnautović Šmrk Printskrin: Instagram/ andjela_vestica

Minka je, nakon što se parkirala, navodno je počela prvo da puca u pravcu Admira, koji se u tom trenutku nalazio u blizini jedne škole. On je počeo da beži, ali ga je Emina sustigla u parku kod obdaništa, gde ga je i ranila u nogu. Potom je pokušala da uđe u frizerski salon gde je bila Anđela.

Radnici su zaključali vrata, a ona je vrištala i psovala ''J... vam majku, otvarajte!''.

Zatim je, navodno, nogom razbila staklo, vrtela se tu u krug, psovala, a ubrzo je došla policija i uhapsila je.

Inače, Arnautoviću se nakon tog događaja stavlja na teret promet opojnih droga, jer je policija nakon pucnjave pronašla kilogram heroina koji navodno pripada uhapšenoj.

Ađela je tada potvrdila da je došlo do incidenta, ali je imala drugačiju verziju događaja.

- Tačno je, pucano je na mene i na mog dečka Admira Arnautovića. To je uradila njegova bivša žena zbog ljubomore. Ona je poznata po tome što je bacala bombe na ljude i robijala je zbog toga. Admir i ja smo sedeli u kafiću kada je ona ušla, bacila kesu sa oko kilogram heroina i pozvala policiju, da bi nam namestila da je droga naša. Počela je svađa, a Emina je tada izvukla pištolj i zapucala najpre u Admira, i sa tri hica ga pogodila u nogu, a zatim je čak devet puta pucala na mene. Srećom nijedan metak me nije pogodio - rekla je tada Anđela za medije.

Ubrzo nakon toga, Anđela je odlučila da raskine s Admirom, što je i potvrdila. 

- Tačno je da više nismo zajedno. Ponovo sam slobodna devojka i ne želim dalje da pričam o tome. Žurim! - bila je kratka Anđela.

Video: Bahato! Anđela Veštica demonstrita silu pucanjem iz pištolja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA