≫ 

Menadžer Jale Brata i Bube Korelija otac je poznatog repera

Popularni Inas Arnautović poznatiji kao Inas je mlada muzička zvezda novije generacije, ali u javnosti poznat i kao sin uhapšenog Šmrka

  • 5
Admir Arnautović Šmrk Foto: Instagram/sekulicgoga

Menadžer Jale i Bube, Admir Arnautović Šmrk uhapšen je sinoć u akciji u Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo po nalogu Tužilaštva Bosne i Hercegovine.

Osim što je poznat kao blizak saradnik popularnih bosanskih repra Jale Brata i Bube Korelija, Šmrk je i otac poznatog repera Inasa.

Naime, popularni Inas Arnautović poznatiji kao Inas je mlada muzička zvezda novije generacije koji je veoma brzo postao miljenik mlađim generacijama koji vole muziku modernog doba.

@lanagustin_ #foryou #fyp #inas ♬ original sound - lana

Rođen je 2003. godine i kao veoma mlad zakoračio je u svet muzike, a sada važi za jednog od popualrnijih na balkanskoj rep sceni.

Podsetimo, sarajevska policija je sinoć provela akciju u kojoj je, između ostalog, uhapšen i Admir Arnautović, zvani Šmrk. Osim njega uhapšena je i jedan policajac, piše Oslobođenje.ba.

Povodom sinošnje akcije oglasila se i Uprava policije KS.

- Poduzimajući planske aktivnosti na rasvetljavanju i dokumentovanju krivičnih dela organizovani kriminal, u vezi sa neovlašćenim prometom opojnih droga policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, pod direktnim nadzorom postupajućih tužilaca Tužilaštva Bosne i Hercegovine, tokom prethodne noći proveli su akciju s ciljem pronalaska i hapšenja osoba koja se dovode u vezu sa izvršenjem navedenih krivičnih dela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahaha

    20. septembar 2022 | 17:05

    Sve moj do moga, strašno🤣🤣🤣🤣🤣ne zna se ko poznatiji 🤣🤣🤣🤣🤣

  • ZH

    20. septembar 2022 | 17:48

    A gde je Inas to poznat? Da nije na Baš čaršiji ?

  • Boban

    20. septembar 2022 | 17:45

    Kako li je došao do nadimka Šmrk??? 🤔🤔🤔

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA