EKSKLUZIVNO: Evo kako će izgledati “Ceca show” i ko će sve učestvovati u njemu

Važno je znati da je ovaj igrano dokumentarni program zasnova na istinitim pričama iz života porodice Ražnatović

  • 1
Ceca show Foto: Miloš Nadaždin

Život najpoznatije zvezde na ovim prostorima, Svetlane Cece Ražnatović, već decenijama intrigira mnoge, a u radoznalom oku publike odrastala su i njena deca, Anastasija i Veljko. I nakon 35 godina karijere prvi put Ceca će otvoriti vrata velelepne vile u ulici Ljutice Bogdana 3.

Od ove jeseni imaćete priliku da balkansku divu vidite kao nikada pre u igrano dokumentarlnom serijalu u kojem će predstaviti život, ali i otkriti brojne detalje iz istog za koje javnost nikada nije saznala.

U emisiji o kakvoj je Srbija možda samo maštala, muzička zvezda će javnosti predstaviti najzanimljivije momente, a uz sve to upoznaće vas detaljno sa svim članovima porodice.

Ceca show Foto: Miloš Nadaždin

Važno je znati da je ovaj igrano dokumentarni program zasnova na istinitim pričama iz života porodice Ražnatović, te će to biti momenat kada će biti po prvi put otkriveni nepoznati detalji o kojima javnost nikada nije čula.

Igrano dokumentarna serija koja će nositi naziv "Ceca show" će upotpuniti zabavni deo programa na Blic TV-u, a gledaoci će imati eksluzivnu priliku da vide kako izgleda jedan dan u životu najpozantije porodice na Balkanu.

Tokom 40 epizoda prve sezone “Ceca show-a” kamere će zabeležiti brojne momente od rada na novom albumu, preko priprema za koncert, porodični razgovori Cece i Lidije, odlazak u porodičnu kuću na Kipru, momenti koje provodi sa unukom Željkom, brojne situacije u kojima će se naći Anastasija i Veljko, samo su deo prvih epizoda koje će gledaoci imati prilike da video.

Ovaj visokobudžetni projekta pre nekoliko meseci započeo je snimanje u nekoliko država Evrope. Prvu epizodu gledaoci će imati prilike da video u oktobru, a već za nekoliko dana javnost će imati prilike da vidi prvi tizer za ovaj šou.

Igrano dokumentarni serija “Ceca show” možete pratiti na Blic TV-u.

Video: Ceca otkrila da je htela da uzme pesmu od Anastasije, pa otkrila koju pesmu voli mali Željko

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA