"Prečudno mi je, nemam na koga da se oslonim": Sanja Vučić prvi put gostovala bez uraganki, evo kako se snašla

Kako se muzička grupa "Hurricane" nedavno raspala, Sanji je ovo prvo javno gostovanje pred kamerama, te je istakla da je njena solo karijera već krenula

  • 2
Sanja Vučić

Printskrin: Youtube/ RTV Pink

Bivša uraganka Sanja Vučić po prvi put je gostovala bez svojih koleginica Ivane Nikolić i Ksenije Knežević i otkrila da joj je jako čudno što više nije u grupi u kojoj je dostigla vrhunasc svoje karijere. 

Kako se muzička grupa "Hurricane" nedavno raspala, Sanji je ovo prvo javno gostovanje pred kamerama, te je istakla da je njena solo karijera već krenula.

- Jao! Da, malo zvuči neverovatno, ali da. Jako se čudno osećam, pomalo i setno iskreno. Danas je izašla moja nova pesma "Omađijan", već neko vreme mi stoji u fioci i mislim da je vreme da sad ugleda svetlost dana. Mogu reći da sam vrlo uzbuđena, sve ide super, jako sam zadovljna, kao i cela ekipa - rekla je Sanja u "Ami dži" šouu, pa dodala da joj nije svejedno što po prvi put gostuje bez Ivane Nikolić i Ksenije Knežević:

- Prečudno mi je, uvek sam imala tu prednost da mogu da se oslonim na neku od njih dve, u fazonu: "Ona će da kaže nešto umesto mene, ona će da odgovori", a sad je nekako sve na meni - rekla je ona.

Video: Svi odlepe na pozadinu Sanje Vučić, ali kad krene da tverkuje momci popadaju ko muve

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA