" Za kupaće sam dao 3.000 evra, 500 evra za čizme, a za šminku 900": Taki uložio u ćerku Maju

Taki smatra da je njegova ćerka jedina aktivna u rijalitiju i da se sve vrti oko nje

  • 16
Maja Marinkovic, Radomir Taki Marinković Foto: Kobra

Otac Maje Marinković, koja je trenutno u Zadruzi, Taki Marinković prokomentarisao je aktuelne zadrugare, ali i rekao da njegova ćerka ove godine ima velike šanse za pobedu. 

Kako kaže, smatra da je njegova ćerka jedina aktivna u rijalitiju i da se sve vrti oko nje.

- Ove godine je "Zadruga" postala od početka odmah zanimljiva. Ima dosta osveženja, ima dosta novih učesnika, ali nikako da zavrte neku priču. Opet se sve vrti oko Maje. Ovo je šesta "Zadruga" i vidi se da se Maja izdvojila od svih. Rekao bih da je Maja sazrela u međuvremenu, ali i zna da igra rijaliti. Ovo njoj nekako leži, no videćemo, tek je početak ovog ringišpila. Zasad se super drži. Vidim da daje konkretne odgovore. Nema kod nje cile-mile. Postoje neki koji ni njoj ne odgovaraju, ali non-stop se govori i piše o Maji Marinković - kaže on, a potom je prokomentarisao zaštitnički stav Uroša Ćertića prema njegovoj ćerki. 

- Prema njegovim rečima, on ima neku curu napolju. Video sam da komentariše i kako imamo neke zajedničke prijatelje. Ali mislim da on pod hitno mora malo da se smiri, mnogo je žustro krenuo. I Maja mu je rekla da mora malo da se smiri. On je pametan momak, ima šta da kaže.

Taki je prokomentarisao i odnos Jelene Golubović i Maje.

- Kako je Maja ugasila Jelenu Golubović za dva minuta, nema je nigde. Sve ih je Maja pogasila tamo - otkriva on i dodaje:

- Savetovao sam Maju da bude sama, najbolja je kada je sama u rijalitiju. I može da se druži sa Miljanom, mojim drugarom.

Taki je uveren da će ove godine njegova ćerka pobediti.

- Sve su ovo sitne ribe, posle će u kuću ući mnogo dobrih i jakih igrača. Možda i neko od onih koji su godinama ranije pobeđivali, možda i neko od starijih koji imaju veliku armiju fanova iza sebe. Ovo što zasad Maja pokazuje jeste da dominira. Ima velike šanse za pobedu - kaže on i otkriva da je njegova naslednica mnogo uložila u sebe.

- Unela je unutra 22 džaka sa garderobom, samo je haljina koju je nosila na ulasku 1.000 evra. Poludeo sam kad sam to čuo. Samo u jednoj kozmetičkoj radnji je pukla 100.000 dinara, i to bez parfema. Imam i račun ako hoćete da vam pokažem. Ali je ona sve to uzela za deset meseci boravka tamo. Pukla je 25.000 evra sigurno. Pored toga, ona ima još stvari koje tek treba da joj ubacim. Treba da joj dam bunde i zimsku garderobu. Unutra je unela 30 kupaćih kostima, a svaki košta po 100 evra. Znači 3.000 evra su samo kupaći koštali. Čizmice je platila, bože me sačuvaj, ne smem ni da kažem, 60.000 dinara su koštale. Nije smela ni da mi kaže koliko su koštale - kaže on za "Objektiv" i dodaje:

- Ma nije puno, ali ona je uzela 10 pari! Kaže mi: "Taki, ja sam Maja Marinković." I aj sad ti meni kaži, šta ja njoj da kažem.

Video: Nije joj dugo trebalo: Maja Marinković nasrnula na Aleks Nikolić, polila je uz žestoke uvrede

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajooj

    21. septembar 2022 | 12:09

    Bolje da si dao ZA PSIHIJATRA!

  • Coas

    21. septembar 2022 | 12:00

    Cime se ljudi hvale i sta ih zadovoljava. Zalosno

  • Skids

    21. septembar 2022 | 12:22

    A čime se ti Baviš prijatelju kad si tolike pare dao za te krpice daj i to da se ispita jer ako neko da tolike pare za one krpe očigledno je da pravi opasne pare a ja tebe vidjam samo po medijima i po TV još da iskočiš iz frižidera i ti i nek ide sve u pm

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA