Pripreme za veliki koncert Ace Lukasa: Najveća balkanska muzička zvezda održaće nastup za pamćenje

Najveća balkanska zvezda Aca Lukas održaće još jedan spektakularan koncert 3. novembra u Štark areni sa početkom u 21h. Najbržih deset čitalaca koji se jave na mail: karte@telegraf.rs nagrađujemo sa po 2 ulaznice za koncert, u mail-u je potrebno da navedete: ime i prezime, adresu i broj telefona

  • 3
Koncert Aca Lukas Štark arena Foto: ATA Images

Folk Haus bend i Lukas su pripremili nezaboravnu žurku, koja će biti pravi pokazatelj koliku i kakvu publiku ima najveća mužička zvezda Balkana.

Takođe, Lukas je pripremio i žurke za pamćenje i to: 2.11. u Spensu u Novom Sadu, 3.11. u Štark Areni,

12.11. u Zetri u Sarajevu, 8.12. u Areni u Zenici, 22.12. Mejdan u Tuzla, 24.12. u hali Gradiška i 27.12. u hala Teslić.

Mnogobrojni hitovi koji se nalaze na Lukasovom repertoaru zabavljaće publiku, a kako svi imamo neku svoju omiljenu pesmu verujemo da će svima priuštiti pravo uživanje. Aca Lukas je za svoje fanove pripremio mnogobrojna iznenađenja kojima se publika može nadati na koncertu.

Nakon širokog spektra uspeha koji su se nizali tokom višegodišnje muzičke karijere, 2021. godinu obeležila su nova dostignuća – Od objavljene autobiografske knjige "Ovo sam ja" koja će biti ekranizovana i predstavljena u seriji "Kafana na Balkanu", velike turneje na stadionima širom Srbije, albuma "Uspavanka za ozbiljne bebe", do novih pesmama u okviru albuma "Oskar" – "Opet je danas nedelja", numera posvećena Džeju Ramadanovskom koja je ujedno i prva numera na pomenutom albumu, "U tri lepe", zatim duet sa muzičkom zvezdom Draganom Mirković – "Sada i zauvek" kao i numera "Oskar". Raznobojnom i jedinstvenom opusu virtuoznog Ace Lukasa u 2022. godini pridružuju se i nova muzička dela, numere "Pokidan", "Jednom" i "Duge staze" koje su oborile sve rekorde slušanosti, na prvom koncertu 14.04. snimljeni su i prvi kadrovi za seriju i film "Kafana na Balkanu", a do samog koncerta publika može očekivati nove pesme koje će nadmašiti sva očekivanja.

Koncerti Ace Lukasa produkcijski nadmašuju svetske standarde i svaki je za "Oskara", kao i predstojeći koji nas očekuje 03.11.2022. godine.

Najbržih deset čitalaca koji se jave na mail: karte@telegraf.rs nagrađujemo sa po 2 ulaznice za koncert, u mail-u je potrebno da navedete: ime i prezime, adresu i broj telefona.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nije on kit emerson, da ti svira prog stvari.

    21. septembar 2022 | 19:18

    A tu je kriv aca crni lukac. Moze da dovede dobre muzicare, nego mnogo tupi o nekim glupostima.

  • Luka

    21. septembar 2022 | 18:31

    Od kada je to Aca Lukas najveca balkanska muzicka zvezda? Smesno!

  • Folk HOUSE Band da obrati pažnju na 🎹 dno dna

    21. septembar 2022 | 16:01

    Onaj bend da promeni raštimovsnog klavijaturistu koji pravi je amater! Jednostavno ubada intonacije, svaku pesmu upropasti, ne zna ni triler, improvizacije su mu užas, fošpil katastrofa. Nije za taj posao uopšte!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA