Žika Jakšić završio u suzama zbog Milice: "Ponosan sam na tebe, srce moje lepo"

- Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još odavno - rekao je on

  • 0
Milica Todorović i Žika Jakšić Printskrin: Youtube/Nikad nije kasno, ATA images

Voditelj Žika Jakšić, želeo je da Milica Todorović otvori osmi serijal muzičkog šou programa "Nikad nije kasno", pa je zaplakao kada ju je video na sceni dok je pevala.

Ovoga puta, Milica je izvela "Rolling in the deep" koju inače peva strana zvezda Adel, pa i te kako oduševila sve, kao i voditelja programa.

- Milicu volim kao osobu i za nju sam vezan još od vremena druge sezone "Zvezda Granda" kada je imala petnaest godina. Pobedila je u toj sezoni i kad su je proglašavali za pobednika, ja sam toliko bio srećan da sam pored bine na Tašmajdanu zaplakao - prisetio se on i dodao:

- Ponosan sam na tebe, srce moje lepo!

- Moram da kažem da mi je jako drago zbog tebe. Sa petnaest godina si zalepršala estradom, ali si tako mirno sačekala osamaestu, krenula sigurnim koracima i postala jedan od najboljih vokala u celom regionu. Moram da kažem iz poštovanja prema svim tvojim koleginicama, ako bi stavili na vagu s jedne strane kako Milica peva zabavnu, a s druge kako narodnu, tu širinu jako malo pevača ima na ovim prostorima. Milice, ja sam ponosan na tebe, srce moje lepo - zaključio je Žika.

Video: Raščupana, bez trunke šminke i filtera: Prelepa Milica Pavlović vam želi dobro jutro sa Mikonosa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA