Goca Tržan odgovorila Goluboviću: "Kristijan je nemoćan muškarac, ponaša se kao kokoška"

- Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čoveka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim - rekla je Goca

  • 8
Kristijan Golubović i Goca Tržan

Foto: Kobra, Nikola Tomić

Bivši robijaš i rijaliti učesnik Kristijan Golubović prošle noći bio je besan, te je ušao u otvoreni sukob sa Ivanom Marinkovićem, spomenuvši da je imao seks sa njegovom bivšom suprugom Gocom Tržan.

Sada se oglasila Goca Tržan koja je otkrila da Golubovića nikada nije upoznala u životu.

- Ja zaista ne znam o čemu se radi tu. Ja tog čoveka, nikad u životu nisam upoznala, a kamoli imala nešto sa njim. Pošto su to nemoćni muškarci u pitanju, koji ne mogu da se pobiju, nego se ponašaju kao kokoške, ništa me od njih ne čudi. Samo bih zamolila, da me više ne uvlačite u taj mulj -  rekla je Goca i dodala:

- Takođe, bih dodala da će te tvrdnje koje je izrekao na moj račun, morati da dokaže na sudu, jer ja kap alkohola nikad nisam okusila u životu, ali hvala Bogu, dobro zarađuje od blamiranja u Zadruzi, pa će imati od čega da plati - rekla je Goca za "Kurir".

Podsetimo, Kristijan Golubović je žestoko opleo pevačici i otkrio da je bio intiman sa njom, ali je takođe i izrekao i nekoliko uvreda na njen račun.

- Smrdljivko jedan, dečka diraju, gledam dečka, ne valja im, zato što peva? Miljana je sr*la po njima, kao p**** su ćutali, a znaš koji su honorari, slepci. Onaj alkoholičar koji nema jetru, nema oči nikog da vidi, j*** sam mu Gocu Tržan pre 100 godina. Narkomanka jedna. Je*** ga u usta srmdljiva - rekao je Kristijan.

Video: Goca Tržan o flertu i kako reaguje kada to radi njen suprug Raša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoki

    22. septembar 2022 | 15:29

    Kristijan nikako da se pomiri da je njegovo vreme proslo.

  • Драган

    22. septembar 2022 | 14:55

    Овај боље да окрене са којом није био да немора више да набраја сад је нашао јадницу која ће се жестоко кајати због тога

  • Jasna

    22. septembar 2022 | 23:14

    Ko jos slusa sta Kristijan lupeta. Covek patoloski lazov. Ubedio sam sebe da je bas sa svakom poznatom zenom bio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA