"Podmukla je i zla, gadno mi bilo da pričam sa njom": Sajsi MC nakon skandala sa Vendi šokirala izjavom

- Trudila sam se da sve stavove koje uvek zastupam - rekla je ona

  • 9
Sajsi MC Foto: Nikola Anđić, Twitter/Sajsi MC

O emisiji u kojoj su Vesna Vukelić Vendi, Maja Nikolić i Sajsi MC zajedno gostovale ne prestaje da se priča, a netrpeljivost među pevačicama kulminirala je prevrtanjem očiju, raspravama i svađom.

Kontroverzna pevačica Vendi je, naime, u jednom trenutku kritikovala reperku Sajsi MC i njen nastup.

- Ona meni deluje kao da je u nekoj čamotinji. Smorena. Prosto ne mogu da verujem da imaš takvu energiju na sceni, ili vaskrsneš. Ne znam kako zračiš - rekla je Vendi.

- Dođi na nastup, pa vidi - odgovorila joj je Sajsi, a potom dodala: Ne bih da komentarišeš moje javno nastupanje. Moje nastupanje na bini mogu da komentarišu svi, ali mislim da je degutantno da se komentariše moje bivstovanje ovde.

Zbog situacije u emisiji, ubrzo su na Tviteru krenuli komentari podrške upućeni Sajsi MC.

- Ne znam da li se ikad dogodilo da je nju neko ovoliko izbacio iz takta u nekom intervjuu koliko klošarka Vendi, svaka čast na integritetu, kao i pribranosti da joj ne zavališ šamarčinu - napisao je jedan korisnik Tvitera, a Sajsi MC mu je odmah odogovorila:

- Ljudi, hvala vam za svu podršku od sinoć, jako mi je značilo. Trudila sam se da sve stavove koje uvek zastupam, i sada argumentujem, ali nekada je toliko teško ostati dosledan. Zamisli taj skandal, onda bih ja bila agresorka najgora, a ona žrtva, nisam skoro videla da je neko toliko zao kao ona, ono podmuklo, gadno mi bilo i da pričam sa njom, onako prenaporno gura neku kvazi duhovnu priču... E, pa nećeš ne, gadno - rekla je reperka, pa dodala:

- Btw stvarno nisam došla u emisiju sa idejom da prevrćem očima, ali organska reakcija na određene stavove plus nisam očekivala kadar u tom trenutku.

Podsetimo, sukob se dogodio i između Vendi i aktiviste LGBT Predraga Azdejkovića zbog Parade ponosa, tokom koje je kontroverzna pevačica stavove branila rečima: "Parada je blud i razvrat. Sodoma i Gomora. Mi, kao zemlja Svetog Save, ne treba to da dopustimo jer to urušava naš moral", sve je palo u drugi plan kada su na Tviteru isplivali segmenti iz emisije, a reakcije reperke Sajsi MC postale su viralne.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA