≫ 

Danijel Alibabić progovorio o novom albumu: "Ja sam prvi put u životu odlučio da idem na sve ili ništa"

- Ovo je zaista ozbiljno skup projetak, negde sam srećan zbog toga, jer ću se predstaviti publici u nekom novom svetlu i vizuelno kada su spotovi - rekao je Danijel

  • 0
Danijel Alibabić Foto: ATA images

Pevač Danijel Alibabić odlučio je da se vrati na estradnu scenu posle duže pauze.

Naime, Danijel se posle duže pauze vraća na estradnu scenu, a za Telegraf.rs je otkrio šta ga je navelo na taj korak.

- Imao sam tri opcije kada je krenula korona da sedim kući i da kukam ili da sednem i radim, da obavljam kontakt sa svojim saradnicima da pratim ono što oni rade, da učestvujem u procesu svega toga, tako da sam odlučio da radim i za ove dve godine sam sremio projektat koji se zove "Dve strane".

Kako ćeš se predstaviti publici? Stari fazon ili nešto novo?

- Kao što sam rekao album se zove "Dve strane", tako će bukvalno i biti starana a i strana b kao nekad kako su kasete izgledale. Na jednoj strani će biti školski priper pop muzike i pesmama, biću stari ja sa novitetima, sa zrelosti i ozbiljnijim tekstom, a sa druge strane ćemo imati sudar sa modernim zvuk i novim muzičkim žarnom. Negde sam i ja bio skeptik kako ću se snaći u tim pesmama, prvo su mi se pesme dopale i ono što me posebno raduje kod Albina, on je radio dve pesme, procenio je dobro šta ću ja moći da iznesem i na koji način ću moći da iznesem, ja kad sam ušao u studio da ih snimim to je bilo to, sviđa mi se kako zvuči po tim brzim ritmovima i mislim da će se to publici najviše dopasti.

A kako će se na njegovom novom albumi pored Albina, naći i pesme koje je napisao sin pokojne Marine Tucaković, Milan Radulović Laća, kao producenta Dina Merlina, Danijel je otkrio kako je došlo do saradnje.

- Ja pratim pratim Mahira dobri niz godina i negde sam stvarno želeo da on učestvuje na nekom mom projektu i evo sad je vreme da to ostvarimo.

Mnogi pevači su se nakon korone zapitali da li vredi uložiti novac u nove projekte, a kako je Alibabić uložio mnogo novca u novi album, on je otkrio da li vredi uložiti toliko novca u sve to i da li misli da vredi uložiti.

- Ja sam prvi put u životu odlučio da idem na sve ili ništa. Ovo je zaista ozbiljno skup projetak, negde sam srećan zbog toga, jer ću se predstaviti publici u nekom novom svetlu i vizuelno kada su spotovi u pitanju jer su visokobužetni i negde smatram to važno, jer se muzika danas i gleda, a ne samo sluša kao što je to bilo nekad - rekao je Danijel za Telegraf.rs, a onda dodao da mu nije žao što je uložio mnogo novca:

- Ako me pitaš da li mi je žao, nije mi žao. Poslednjih godina sam bio ušuškan u smislu snimiću pesmu koja je dobra i kvalitetna, neću mnogo ulagati u spot, a sada sam odlučio da sve to bude drugačije i da bude sve moderno.

Šta je Danijel još rekao o novom albumu pogleajte u videu na početku teksta.

Video: Danijel Alibabić organizovao luks svadbu: Prvi snimci sa slavlja u Crnoj Gori

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA