≫ 

Golubović šokirao izjavom, pa otkrio kako je upoznao Maju: Da ne poznajem Takija, ona bi sigurno bila sa mnom

- Nazivao sam je svakakvim imenima - rekao je on

  • 4
Kristijan Golubović, Maja Marinković Foto: Kobra

Bivši robijaš Kristijan Golubović otkrio je kako je upoznao Maju Marinković, a onda šokirao izjavom da bi ona bila sa njim da on nije Takijev prijatelj.

- Marko me je iznenadio od kako sam ga bolje upouznao. Mislio sam da je kao Tomović svuga igranja nigde je*anja. On je mladi lav, jedva uspeva da održi čopor. Nema konkurenciju ovde, jer se ostali mladi lavovi ne mešaju u veze sa njegovim kandidatkinjama - započeo je Golubović.

- Fin je i dobar momka, vidim da trenira, nismo se još upoznali, ali me je jako iznenadio što se ne folira. Izvini što sam o Staniji bilo šta rekao, ali imam pravo jer mi je uvredila majku, ženu, dete, na mene možete da se*ete, ali familiju mi ne dirajte. Stavljam tačku na to da je jako dobar dečko - rekao je Kristijan pa komentarisao Maju:

- Ja sam o njoj sve i svašta rekao, ali da ne poznajem njenog oca, ja bih bio njen tip. Ona bi sigurno bila sa mnom, ja se sećam kada ju je Taki doveo sa tri godine u Beloj haljini, on se pohvalio da je to njegovo čedo, bila je buljava mala devojčuca, a sada je porasla u ovo.

- Nazivao sam je svakakvim imenima, ali predstavila se na najgadniji način. Nikako da se popravi, ali nadam se da će doći dan kada će se promeniti. Nadam se da će biti kao njen otac, i šetati svoje čedo. Šaljem Marka, jer nju ne mogu - rekao je Krisitijan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA